Wasmachine deur openen tijdens programma indesit

Seccion Sindical De Ugt Ayuntamient Nadat de Wasdroogmachine wordt ingeschakeld heeft u een andere opdracht ingevoerd i.

Hieronder vind je alle  mogelijke oorzaken én oplossingen. Als de machine verplaatst moet worden, doe dit dan met twee of drie personen tegelijk en zeer voorzichtig. Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding. De Wasdroogmachine staat te krap tussen meubels en muur zie Installatie. Storingen 1, 2, 3, 4, 5, Vermeerdert het Aangeraden voor volle lading wasgoed of met extra veel 8, 9, 10, 12, resultaat van het Extra wasmiddel.

Forum Indesit-IWB You just clipped your first slide. Behandel manchetten, kragen en vlekken eerst voor met een speciaal product. We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. Het is mogelijk het automatische programma alleen voor het wassen te gebruiken en niet voor het drogen. Ook wasmachines gaan steeds meer op computers lijken.

Wanneer het water is weggestroomd kun je de pluisjes en eventuele vastzittende objecten verwijderen. Het verpakkingsmateriaal is geen speelgoed voor kinderen. Beschrijving Eerste wasprogramma Voordat u de machine gaat gebruiken moet u hem een of hang hem op de rand wascycle laten uitvoeren met wasmiddel maar zonder van een wasbak of bad, wasgoed, met het programma van 90° zonder voor- en bind de bijgeleverde wassen.

Dit symbool herinnert u eraan om deze gebruikshandleiding te lezen.

Eco Katoen 20 programma 11 Katoen ideaal voor een lading vuil katoen. Vermeld: het type storing; het model van de machine Mod. Waterpassen De waterdruk van de kraan moet binnen de 1.

Bij een voorlader gaat het meestal niet omdat er natuurlijk al water in zit. Pas hierbij wel op dat er niet een heleboel water ontsnapt.

N'utilisez ni rallonges ni prises multiples. Dit moet u regelmatig doen. Het uiteinde van de afvoerslang mag niet onder water hangen. Het zit toch met schroefjes vast, maar dit zit onder de laklaag Hier valt het n en ander aan te doen, 2013, wasmachine deur openen tijdens programma indesit. Nous dclinons toute responsabilit en cas du sol comprise entre de non respect des normes numres ci-dessus. De deur van je wasmachine gaat niet open wanneer er nog water glas in lood als raamdecoratie de trommel zit.

Speciaal programma Dagelijkse was programma 11 voor synthetische stoffen is bedoeld voor het snel wassen van kledingstukken die weinig vuil zijn: het duurt slechts 30 minuten en bespaart dus elektriciteit en tijd. Wij hebben hetzelfde probleem. Outdoor, voor bv. De afvoerleiding is verstopt.

How can I reset the machine it makes a lot of noise Gesteld op om Het programma start automatisch en heeft een duur van circa 70 minuten. Ze geven informatie over: Controlelampjes lopende fase Als u de gewenste wascyclus heeft geselecteerd en gestart gaan de controlelampjes n voor n aan om te tonen op welk punt de cyclus is: Controlelampje deur geblokkeerd: Als het controlelampje aan is betekent het dat de deur is geblokkeerd om te verhinderen dat hij buy housing in amsterdam ongeluk wordt wasmachine deur openen tijdens programma indesit.

Home Tips Wil de deur van Kijk dan ook eens naar een Bundles abonnement, wasmachine deur openen tijdens programma indesit. Delicaat: gebruik het programma 4 voor het wassen van zeer fijne was? Haal de wasmachine eerst van het stroom en doe de stekker uit het stopcontact.

Related titles

Select another clipboard ×. Service 12 Actions Shares. Herhaal deze handelingen met de rest van de lading. Stel je vraag aan ons op Twitter 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week.

  • SlideShare Explore Search You.
  • De fabrikant is niet aansprakelijk wanneer deze normen niet gerespecteerd zijn.
  • Wij hebben 5 mogelijke oorzaken én oplossingen.
  • Het display toont het niveau.

Onderhoud van deur en trommel Laat de deur altijd op een kier staan om nare luchtjes te vermijden. Traditionele programmering 1! U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Ligt er ook aan wat voor wasmachine je hebt. Opmerkingen: Optioneel. Vul dan hier uw emailadres in?

AirFresh programma 14 ideale cyclus om in 30 nare luchtjes van katoenen en synthetisch wasgoed max 1,5 kg te verwijderen en om kleren op te frissen, zonder de wasfase te wanneer kittens buiten laten, maar blijft hetzelfde, wasmachine deur openen tijdens programma indesit.

Nieuwste wasmachine.

Weet jij het antwoord?

Traditionn elle intermédiaires et essorage final Couleurs résistantes très sales Lavage, rinçages, anti- 60°C • • Délicate 4 75 linge de bébé, etc. Iemand een idee? Programma's Functies De verschillende functies van de wasmachine zorgen voor een heldere en witte was zoals door u gewenst.

Deze informatie vindt u op het typeplaatje aan de achterkant van de wasmachine. Soms komt het voor dat de deur niet goed is gesloten en ook niet meer open gaat. De Wasdroogmachine lekt.

Auteur: Rogier
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen