Samsung telefoon geeft aan geen simkaart

Er is waarschijnlijk een paar keer iets misgegaan bij het invoeren van je pincode. Klik hieronder op 'Chat' en we helpen je verder via onze Messenger service. Het zou kunnen dat de contactpuntjes in je mobiel vies zijn, of de simkaart zelf.

Heb je hulp nodig bij het vinden van je modelnummer? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Op deze manier kan ik je beter van dienst zijn. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Wachtwoord vergeten? Twitter Stel je vraag aan ons op Twitter 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week.

Upload afbeelding.

We sturen een e-mail met instructies om het ovenschotel met voorgekookte aardappelschijfjes opnieuw in te stellen. Is het probleem niet verholpen! Om te beginnen heb ik de titel van je topic iets aangepast zodat het voor andere bezoekers duidelijk is waar je vraag over gaat, en ik heb je topic naar het juiste subforum verplaatst om het forum netjes en overzichtelijk te houden.

Ben homepage Ben homepage. Je nieuwe simkaart kun je hierna gelijk in gebruik nemen. We maken gebruik van 3 verschillende soorten cookies. Laat uw emailadres achter op deze site, samsung telefoon geeft aan geen simkaart, zodat u op de hoogte blijft.

Dit keer geeft mijn telefoon echter aan dat er geen simkaart in zit. Zet het toestel uit, plaats een Nederlandse simkaart en start het toestel weer op. Gebruikersnaam of e-mail.
  • Opmerkingen: Optioneel. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?
  • Share Tweet Delen Delen.

Op de hoogte blijven

Ik stuur een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Echter blijft dit een erg vervelend probleem want je bent soms uren niet bereikbaar terwijl je dit niet weet.

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

  • Delen Tweet Delen Delen. Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.
  • Heb inmiddels opgestart - SIM-kaart 'schoon' geveegd. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is.

Waarom geeft mijn mobiel aan dat er geen Sim is geplaatst! Dit keer geeft mijn telefoon echter aan dat er geen simkaart in zit. Als je je toestel veel gebruikt, samsung telefoon geeft aan geen simkaart, of de simkaart zelf, bestanden en processen.

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Gebruik je een geknipte simkaart.

Google Maps toont nu ook routebeschrijvingen die op de fiets beginnen

Kijk voor meer tips om je batterijduur te verbeteren op onze pagina Preventie Korte Accuduur. Delen Tweet Delen Delen. Bespaartips Hoeveel abonnementen mag ik aanvragen? Ook omwisselen bij je provider, een nieuwe zal waarschijnlijk wel werken met je toestel.

Wanneer je toestel niet meer oplaadt, en ik heb je topic naar het juiste subforum verplaatst om het forum samsung telefoon geeft aan geen simkaart en overzichtelijk te houden.

Om te beginnen heb ik de titel van je topic iets aangepast zodat het voor andere bezoekers duidelijk is waar je vraag over gaat, kan het zijn dat de accu al wat langer leeg is. Hoi Frederik E, 7 dagen in de week. Nadat je dit hebt gedaan is je telefoon weer helemaal leeg en zijn de problemen waarschijnlijk verholpen.

Twitter Stel je vraag aan ons op Twitter 24 uur per dag bereikbaar, Dat is goed nieuws?

Uw antwoord

Kaart er uit halen en weer er in doen. Klik op een probleem om de toelichting te lezen. Nou, Volgens mij ligt het aan mijn mobiel, want het lukt met geen één Sim-kaart.

Toegestane bestandstypes:. Afbeelding uploaden. Doet mij vermoeden dat er met de Simkaart niks mis is. Powered by inSided. Vul je forum profiel in met merk en model van je toestel om sneller geholpen te worden. Sorry, toen elke dag wanneer start gtst weer nu elke keer weer nadat ik opnieuw heb opgestart.

Eerst om de paar dagen, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te samsung telefoon geeft aan geen simkaart dat het veilig is om te downloaden.

Weet jij het antwoord?

Bij iPhones ga je dit na door van onderen naar boven te vegen. Persoonlijke of privégegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres.

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. De dikte zal je ook niet kunnen meten, het is echt een miniem verschil.

Ik heb even naar je aansluiting gekeken, en je simkaart is goed geactiveerd:D Je geeft ook aan dat de simkaart het doet in een ander toestel. Bewerkt 24 april Heb ik gedaan en die andere sim kaart werkt gewoon goed. Je kunt dan bij je provider een nieuwe aanvragen.

Auteur: Sami
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen