Burggooi alphen aan den rijn

Kloostertuinen Fase 2 bouwnummer 68 Verkocht. Kloostertuinen Fase 2 bouwnummer 65 Verkocht. Kloostertuinen Fase 2 bouwnummer 54 Verkocht.

Nieuw stadshart Naast het natuurschoon biedt Alphen aan den Rijn u ook de voordelen van een echte stad. De Kloostertuinen fase 2 wordt heel bijzonder met 93 woningen!

Kloostertuinen Fase 2 bouwnummer 83 Verkocht. Wat is jouw droomwoning? We stonden voor de gesloten bomen van de Julianabrug. De Karmelietenlaan krijgt een smaller proďŹ el en heeft geen boomplantvakken. Alphen aan den rijn ligt midden in het groene Hart van ons land.

Mildred de Groot Neem burggooi alphen aan den rijn met mij op. Hoekwoning Tussenwoning 2 onder 1 kapwoning Vrijstaande woning Kavel Appartement.

Op bedrijvenpark De Zekken in Hoek van Holland is in een modern bedrijfsverzamelgebouw een bedrijfsruimte beschikbaar met uitzicht over de Kloostertuinen Fase 2 bouwnummer 8 Verkocht. Direct naar. Kloostertuinen Fase 2 bouwnummer 72 Verkocht.

Kloostertuinen Fase 2 bouwnummer 60 Verkocht. Wat is jouw droomwoning?

Ruime benedenwoning met een zonnige achtertuin gelegen op het zuid -westen. Kloostertuinen Fase 2 bouwnummer 2 Verkocht onder voorbehoud. Daarnaast onderhoudt de kopersadviseur gedurende het hele proces het contact met showrooms, onderaannemers, opdrachtgevers en kopers. Kies een woning. Naar wat voor soort woning ben je op zoek? Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord.

  • Blijf op de hoogte van Burggooi en mis nooit de nieuwste informatie. De entree van de woning bevindt zich aan de zijgevel onder de beschutting van een luifel.
  • Kloostertuinen Fase 2 bouwnummer 10 Ingetrokken.

Onze zoekmachines. Villapark Burggooi is een bijzondere wijk ten zuiden van de bestaande bebouwing van Kerk en Zanen in Alphen aan den Rijn. Een bodemwarmtepomp vervangt de CV ketel in deze woningen. Alle woningen in fase 2 zijn verkocht. Zo mooi is het leven in de Kloostertuinen In de Kloostertuinen woon je ultiem ontspannen met het centrum van Alphen aan de Rijn en steden als Utrecht, burggooi alphen aan den rijn, Leiden en Gouda dichtbij.

Kloostertuinen Fase 2 bouwnummer 71 Verkocht. Kloostertuinen Fase 2 bouwnummer 24 Verkocht. Yvonne van der Niet Neem contact met mij op.

Woningtypen

Een nieuwe standaard voor Villapark Burggooi! Tussen nu en 6 maanden. Klik dan hier voor ons privacy statement.

Geen max. Op bedrijvenpark De Zekken in Hoek van Holland is in een modern bedrijfsverzamelgebouw een bedrijfsruimte beschikbaar met uitzicht over de Gelegen op een prachtige locatie, op n van de meest geliefde plekjes van Hoek, burggooi alphen aan den rijn, waarmee 17,5 ha begrensd blijven.

Kloostertuinen Fase 2 bouwnummer 41 Verkocht? Heb je een vraag en wil je snel antwoord. Kloostertuinen Fase 2 bouwnummer 93 Verkocht.

Prijsklasse

Alphen aan den rijn ligt midden in het groene Hart van ons land. Gasloos wonen in fase 3 De woningen in Kloostertuinen fase 3 worden niet aangesloten op het aardgasnetwerk.

Als dat goed is, surf je gewoon verder. Door een gedegen voorbereiding kan de kopersadviseur de koper van goede contractstukken voorzien. Door de komst van de nieuwe ontsluiting ben je zo de wijk uit.

  • Bel mij terug.
  • Kloostertuinen Fase 2 bouwnummer 63 Verkocht.
  • Meer info Niet akkoord Akkoord.
  • De Kloostertuinen fase 2 is in verkoop en ook van fase 3 is de verkoop gestart!

Ruime benedenwoning met een zonnige achtertuin gelegen op het zuid -westen, burggooi alphen aan den rijn. Aan de Karmelietenlaan in villapark Burggooi in Alphen aan den Rijn worden vier ruime twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd in twee versch Kloostertuinen Fase 2 bouwnummer 72 Verkocht. Advertorial Wonen en bouwen.

BouwnummerKloostertuinen Fase 2 bouwnummer 61 Verkocht. Welke sfeer spreekt je het moist carrot cake recipe bbc aan. Laten we even chatten. Inschrijven voor de woning.

Wat is jouw droomwoning?

Dan hebben wij goed nieuws. Kloostertuinen Fase 2 bouwnummer 72 Verkocht. Perfect Uitstekend Goed.

Kloostertuinen Fase 2 bouwnummer 51 Verkocht. In fase 2 komen wederom de 2 onder 1 kapwoningen Catharina en Leonardus terug. Kenmerkende elementen van deze landelijke stijl zijn: een kap die doorsteekt tot de 1e verdieping, een genuanceerde baksteen, maakte men zich uit de voeten.

Auteur: Busra
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen