Bol.com ebook cadeau doen

E-books lenen bij de bibliotheek. Omzetten van pdf naar epub. Deze zijn allemaal DRM- en watermerkvrij.

Plaats reactie. Je koppelt accounts van aangesloten boekhandels aan je LeesID. In ieder geval bedankt voor de reactie. De beste e-readers. Hangt er vanaf voor welke reader.

Neem dan contact op bol.com ebook cadeau doen onze klantenservice. Hoe activeer ik mijn Kobo Plus cadeaukaart. Tijdschiften zijn niet beschikbaar op de e-reader. Het grootste voordeel is dat je geen speciale software meer nodig hebt om deze e-books te openen. Populaire titels in Kobo Plus.

Had op zich wel gekund inderdaad.

Met Kobo Plus cadeaukaart geef je onbeperkt toegang tot meer dan

Ebook kado geven?

De keuze in boeken is echter beperkt op moment van schrijven 24 boeken. Al lijkt me dit niet helemaal de bedoeling.. Dat zou je op kunnen lossen door iets te printen [de kaft van het boek bijvoorbeeld] en dat te geven. Mijn pa leest graag boeken op zijn iPad. Dat zou wel gaan als jouw vaders iPad of pc met iTunes en de jouwe gedeeld worden via thuisdeling. Met het Kobo Plus ebook-abonnement lees je onbeperkt tienduizenden ebooks voor een vast bedrag van 9,99 per maand.

Hoe activeer ik mijn Kobo Plus cadeaukaart. Bij Amazon kan je een ebook cadeau geven -geen Nederlandse ebooks helaas? Heb je al een doorlopend Kobo Plus abonnement! Kijk hier. Zodra de cadeauperiode verloopt, stopt het abonnement automatisch. Bol.com ebook cadeau doen met al zijn Nederlandse e-books meestal een stuk goedkoper dan de papieren versie.

Beschik je al over een doorlopend Kobo Plus abonnement.

Weet jij het antwoord?

Populaire titels in Kobo Plus. Hangt er vanaf voor welke reader. Zo kun je direct vanaf je e-reader e-books kopen. In plaats daarvan worden de meeste e-books voorzien van een watermerk.

Voorheen waren veel boeken beveiligd met Adobe DRM. Het aanbod van e-books groeit gestaag. Nadeel van deze diensten is dat ze er allemaal hun eigen kopieerbeveiliging op na houden. Bol.com ebook cadeau doen de achterzijde van de kaart vind je de vervaldatum. Alle artikelen.

Op zoek naar het perfecte cadeau voor digitale boekliefhebbers?

Je koppelt accounts van aangesloten boekhandels aan je LeesID. Wat is Kobo Plus Met het Kobo Plus ebook-abonnement lees je onbeperkt tienduizenden ebooks voor een vast bedrag van 9,99 per maand. Zoeken op.

Had je al een doorlopend Kobo Plus abonnement, dan zal na het verloop van het Kobo Plus tegoed de maandelijkse afschrijving weer hervat worden en loopt je abonnement door. Voorheen waren veel bol.com ebook cadeau doen beveiligd met Adobe DRM. Iemand een idee hoe ik dit kan doen!

Je kunt de krant ook direct van het internet downloaden. Hoe doe ik dat. Lukt het hierna nog niet. Achter gesloten deuren.

Voorheen waren veel boeken beveiligd met Adobe DRM. Het aanbod van e-books groeit gestaag. Zodra de cadeauperiode verloopt, stopt het abonnement automatisch.

Ik haal zo even een iTunes kaart en schaf hem aan op mijn account. Veelgestelde vragen Hoe koop je een Kobo Plus cadeaukaart. Die kan je ontvanger altijd en overal lezen op smartphone, tablet of Kobo e-reader.

Auteur: Craig
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen