Whatsapp profielfoto niet zichtbaar voor anderen

Wil je ook daar meer controle over jouw privégegevens? Dan staat er geen foto meer van die persoon.

Geen resultaten gevonden. Zodra hij de app opent zie ik het weer wel. Ik wil bij whatsapp van een contact zijn profielfoto niet meer zien, als ik van hem een appje ontvang. Is je telefoon gestolen, dan krijgt de onrechtmatige eigenaar deze sms dus ook binnen en kan hij met je WhatsApp-account aan de haal. En wil je weten hoe je de blauwe vinkjes voor de Android en IOS app kan uitzetten?

Zo kun je met WhatsApp gratis bellen en videobellen. Beste Annemieke, Zover wij weten kan je niet zien wanneer iemand jou heeft geblokkeerd in WhatsApp. Groetjes wilco. Wil je ook daar meer controle over jouw privgegevens. Blokkeer ze en je bent ervan verlost.

Mvg D. Je hebt hier ook de mogelijkheid om het Laatst gezien-tijdstip af te schermen.

Schakel het vinkje uit, wanneer je niet wilt dat de afzender van een bericht kan zien of jij het bericht hebt gezien. En wil je weten hoe je de blauwe vinkjes voor de Android en IOS app kan uitzetten? In mijn privacy heb ik alles aangevinkt met dat alleen mijn vrienden alles mogen zien. Dit betekent dat al je chats, groepsconversaties, telefoontjes, spraakberichten en bijlagen beveiligd zijn — alleen jij en de ontvanger s kunnen de berichten zien.

Je krijgt hiermee een QR codelezer. Blokkade van The Pirate Bay nadert.

  • Mijn Online IDentiteit 21 december at
  • Heel handig als je twee gesprekken in een gesprek voert en zo op het juiste bericht kunt reageren.

Check ons overzicht waarin we alle WhatsApp tips en gidsen op een rij zetten. Als je liever niet wilt dat iedereen dit kan zien, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes. Bedrijf maakt iPhone 7 hoesje met groothoeklens. Donateur Reacties Tagcloud. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, dan kun je dit ook afschermen.

EMW 1 juli atwhatsapp profielfoto niet zichtbaar voor anderen. Deze functie is vergelijkbaar met Instagram Stories en Snapchat Stories.

1. Profielfoto en status afschermen

Wekelijks Apple nieuws in je mail Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac! Wilco 6 juli at Nieuwe abonnementen voor je elektrische Jaguar Land Rover.

Tags privacy WhatsApp. Wie kan mijn WhatsApp status zien. WhatsApp WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Wilco 6 juli at Toch kun je zelf wat acties ondernemen.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

En wil je weten hoe je de blauwe vinkjes voor de Android en IOS app kan uitzetten? Kunnen de mensen in de groep die niet in mijn telefoonlijst staan mijn foto en status bekijken?

Deze functie is vergelijkbaar met Instagram Stories en Snapchat Stories. Heeft iemand hiervoor een oplossing? Deze twee zaken scherm je hier af voor de rest van de WhatsApp-bevolking.

Whatsapp Web krijgt mogelijk ook een revoke-optie. Zodra hij de app opent zie ik het weer wel. Heeft iemand hiervoor een oplossing. Workshops hoe open ik een kokosnoot Bescherm je gehoor, whatsapp. Informatie Laatst bijgewerkt augustus Categorie Apps Onderwerpen privacygebruik volumebegrenzing, zij accepteren deze cadeaukaart niet als whatsapp profielfoto niet zichtbaar voor anderen.

In mijn privacy heb ik alles aangevinkt met dat alleen mijn vrienden alles mogen zien. Ook kun je je in de app zelf afmelden bij alle computers.

Weet jij het antwoord?

Ik zie wel zijn foto. In WhatsApp voor iPhone kunnen anderen je gedeelde profielfoto, status en info zien. Wie kan mijn WhatsApp status zien? Wist niet dat dit er al in zat!

In iCreate 86 lees je nog veel meer van dit soort trucjes. Je bent met andere dingen bezig of je moet ineens heel veel typen.

Auteur: Armano
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen