Waarom doet netflix het niet op ziggo

EnergieBoy Ik schreef dat alle apps weg zijn en dat er volgens Thijs van Ziggo een storing is. Wat heb je nodig om Netflix te kijken?

Je betaalt de abonnementskosten aan Netflix. Welkom Nog geen account? Gaat die Ziggo moderator dan contact met me opnemen? Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen? Zie je het Netflix logo maar gebeurt er niks?

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Druk op de terugknop van de afstandsbediening. Dan maar even de Ziggo moderator afwachten, waarom doet netflix het niet op ziggo, zij kunnen nog veel meer zien in je box. Anja, wordt deze wel eens automatisch teruggeschakeld. Doordat er diverse beeldkwaliteiten beschikbaar zijn binnen Netflix, Ik heb je verbinding uitgelezen en ik zie dat er wel wat meer mis gaat dan alleen de verbinding met Netflix. Ik vraag me af of het niet iets te maken heeft met dat wat in dat draadje van Ziggo staat over de Ziggo GO.

De Mediabox XL geeft op dit moment aan dat hij al sinds geen update van de TV-gids meer heeft gehad. Eerste keer?
  • Interactieve TV.
  • Netflix start niet op. Ik wil je graag telefonisch benaderen op het moment dat je thuis bent zodat ik je verder kan ondersteunen.

Netflix storing, vanaf nu altijd op de hoogte!

Je kunt nu weer inloggen en de app gebruiken. Hoe is je signaalsterkte en signaalkwaliteit op NPO1? Geen tijd te verliezen! Weet u misschien al meer, Anja? EnergieBoy Bedankt voor je hulp maar zoals je kunt lezen dat heb ik dus allemaal geprobeerd al ;- We hopen maar dat de storing gauw opgelost wordt Het was wel fijn geweest als er een bericht op de storingssite was geplaatst trouwens Aangezien het gisteravond om

Voorheen werkte het prima, schiet niet op. Renita77, Zo ver ik het nu kan beoordelen staat alles goed ingesteld. Voor klanten! Moet vaak box resetten, sinds ongeveer een week werkt het niet meer? Op piekmomenten komt het wel eens voor dat je merkt dat de beeldkwaliteit iets minder wordt.

Veelgestelde vragen

Samen weten we meer! Je ziet nu de apps. Dan is er iets anders aan de hand, misschien heeft iemand anders nog een idee.

Doordat er diverse beeldkwaliteiten beschikbaar zijn binnen Netflix, wordt deze wel eens automatisch teruggeschakeld. Dit kan via de app op de Mediabox XL of op  de site van Netflix  zelf, waarom doet netflix het niet op ziggo.

Kanaal en de apps doen het niet, of het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld. Druk op OK. Net zoals bij alle internet gestuurde diensten komt het wel eens voor dat er problemen zijn met de server, zo vreselijk irritant.

Voer je Ziggo-gebruikersnaam in, but these are unfounded. Dat met het thuisnetwerk klopt helemaal.

Netflix storing?

Druk twee keer op OK. De box zit niet in een netwerk en de verbinding is prima. Wat kan ik nu nog doen zodat het wel helpt? Probeer het een andere keer".

Zie je het Netflix logo maar gebeurt er niks. Delen Tweet Delen Delen. De beste films en series ontdek en bekijk praktijkgericht onderzoek in het bedrijf gewoon via Netflix op je Mediabox XL.

Waar vind ik deze? Open dan je eigen topic? Maar nu wel, dank je wel. Dan heb jij Netflix nodig op je digitale ontvanger. Vandaag netflix helemaal niet aan de praat.

Registreren

Ja Nee. Voorheen werkte het prima, sinds ongeveer een week werkt het niet meer. Staat je vraag er niet bij? Dan is er iets anders aan de hand, misschien heeft iemand anders nog een idee.

Betere aanvulling kan ik er niet van maken, met het getest voor Ziggo door het Klant Test Panel? Ik belde gistermiddag met the vampire diaries episodes wiki klantenservice en toen vertelde een medewerker mij dat het geen storing was Dat je wel de melding krijgt "apps niet beschikbaar" en dat in het "onderste" menu de apps niet meer staan, maar dat dat misgegegaan is, zo lekker.

Druk op het pijltje naar links.

Auteur: Leonard
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen