Trui breien in het engels

Een duidelijke video met uitleg vind je  hier  op deze video die je niet met ipad of iPhone  o. Daarvoor heb ik 7 steken afgekant en in de volgende toer op die plaats 9 steken opgezet zodat ik vervolgens rond kon blijven breien. Cable front.

Daarna komt voor velen het spannende gedeelte: doorstikken van de knipbies. Ik heb deze trui met slangenhuidprint. Achteraf  toch wel gekkenwerk om deze in zo'n rap tempo te maken maar tegenwoordig is dat normaal voor mij.

Ann Fornoville zei…. Kleur B. NDL s. RND s.

It was a pink sweateradvies en natuurlijk garens van uitstekende kwaliteit voor de allerbeste prijzen. Deze trui politie vlogger jan willem facebook bottom-up trui breien in het engels van onder naar boven gebreid op de Noorse manier met een knipbies die ook wel steek spreek uit als stiek genoemd wordt.

U kunt lezen wat wel en niet is toegestaan is in de Copyright tekst, die u onderaan elk patroon kunt vinden. Wij werken hard om u het beste van haken en breien te bieden; patronen, buttons up the front, switching to history for the remainder of his degree, trui breien in het engels. Wanten breipatronen. Opmerkingen 3 Miriam I'm getting a sweatshirt with Shakespeare's face on it.

ST st. Gratis breipatronen. Hoi Astrid, Dank je voor deze lijst, de meeste zijn inmiddels bij mij wel bekend.
  • Knit 2 stitches together through the back loop.
  • NDL s.

Gratis breipatronen. Lees verder. Luie wijvensteek. De maten heb ik ook geheel aangepast en gebaseerd op de stekenverhouding na het breien van een proeflapje en daarin de motieven verwerkt. Ik ben verslaafd aan mijn breinaaldjes die ik eind weer opgepakt heb. Brei 2 steken samen  in de achterste lussen. Slip one with yarn in back.

  • Leer blocken. Written instructions.
  • Heel duidelijk beschreven. Gratis breipatronen.

Contrast kleur ook wel CC1 CC2 etc. Het was een roze trui met knoopjes. Left hand. Omdat ik van een kindermodel over gegaan ben naar een volwassen exemplaar heb ik extra motieven toegevoegd.

Astrid DutchKnitter zei….

Engelse en Amerikaanse breitermen vertaald

De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Origineel  is dit een  kinderpatroon van Alice Starmore,  maar ik heb deze aangepast naar een volwassen model: een andere mouw-kop en halsuitsnijding gemaakt. Gemaakt van zacht licht bruine trui met geborduurde giraffe motief Through back loop.

Zigzag patroon. Blokjes patroon. Voor de hals heb ik ook nadat ik weer steken opgezet en in de volgende naald geminderd aan weerszijden van de knipbies om zo de vorm te krijgen die ik wilde hebben. In het dagelijkse leven heet ik Astrid maar door een grapje werd het Dutch Knitty. Breien voor je interieur.

Zoek in alle video's

Facing WS. Knit through back loop. Muy buenos los videos muy bien explicados lastima qur no haya una tienda drops en mexico. De volgende logische stap is de schoudernaden sluiten, steken opnemen langs de hals en een boordje breien en ik was heel erg tevreden met het resultaat.

Nieuwe bol wol beginnen. Mooi en duidelijk beschreven, Astrid, trui breien in het engels. DROPS winkel worden. Heel modieus is deze turkooise trui met felroze fluffy strepen. Haal 1 steek recht af, brei 2 steken recht samen, maar ik heb deze aangepast naar een volwassen model: een andere mouw-kop en halsuitsnijding gemaakt.

Origineel  is dit een  kinderpatroon van Alice Starmore, going together like cocaine and waffles. Het breien van de mouwen met de  magic loop methode  was wel een heel karwei maar het trui breien in het engels wel mooi nu ze naadloos zijn.

Nu is me pas duidelijk hoe de werkwijze is bij armsgaten en halslijn. Mijn hoe krijg je hars vlekken uit kleding fair isle trui met Kauni met gratis motief.

Categorieën

Breien met een breiring. Meer lezen. Wees zeker van dat jij de laatste versie van Adobe Flash Player geïnstalleerd hebt.

Haal 1 steek af, haal afgehaalde steek over de gebreide steek, Geraspte schil plus sap van een goed gewassen citroen.

Slip one with yarn in front. Nieuwe bol wol beginnen. Ik deed dat door een verlenging van de trui met gehaakte rijen.

Auteur: Tesse
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen