Play store werkt niet op huawei

Samsung Galaxy S8 Met abonnement los toestel. Ik kan wel op de site inloggen op playstore maar niet op mijn telefoon dus het ligt zeker weten aan me telefoon.

Deze stappen kunnen helpen wanneer het volgende aan de hand is: U kunt geen apps of games downloaden of installeren vanuit de Google Play Store U kunt geen muziek, films, tv-programma's of andere content downloaden via Google Play De Google Play Store-app wordt niet geopend of geladen, of crasht nadat deze is geopend Downloads en app-updates lopen vast en worden niet voltooid Stap 1: Controleer of u een stabiele verbinding met een wifi- of datanetwerk heeft  Zorg er eerst voor dat u een stabiele internetverbinding heeft.

U kunt het beste verbinding maken met een wifi-netwerk. Het kan helpen om de Google Play Store problemen op te lossen door de cache te legen. Princess Smart torenventilator review: krachtige ventilator met stembediening Review. Hallo, Ik heb net een nieuw toestel Huawei P8 Lite met abonnement gekregen. Schakel een keer over van Wi-Fi naar mobiele data of andersom en controleer of het probleem zich nog steeds voordoet. Log weer in op je Google-account en veel van je gegevens worden automatisch weer teruggezet op de smartphone.

Als je wilt kun je weer proberen om nieuwe updates te downloaden. John september 15, gezien slechts 18 procent van de stemmers hoeveel gemeenten in nederland dat zijn of haar houding ten opzichte van Huawei dezelfde is gebleven.

Uit de voorlopige resultaten blijkt dat die schade schijnbaar groot is, at am. Was dit nuttig, play store werkt niet op huawei. Deze updates verwijderen kan de problemen mogelijk oplossen.

Nog maar weinig mensen lij…. Wat een drama. Reacties F. Fabrieksreset Als al het bovenstaande niet werkt, dan kun je nog proberen om een fabrieksreset uit te voeren. Wis het cachegeheugen en de gegevens van Downloadbeheer Open de app Instellingen  op uw Android-telefoon of -tablet. Xiaomi Pocophone F1 Met abonnement los toestel. Android Applicaties

  • Als je geen verbinding met het mobiele netwerk of Wi-Fi hebt dan werkt de Google Play Store niet naar behoren.
  • Google Play Store Play Store wordt niet geopend of geladen, of kan geen apps downloaden Meer stappen om problemen op Google Play op te lossen Account- en wachtwoordproblemen Een app zoeken of repareren Installatieproblemen Fout: 'Je hebt de Google Play Store-app op je apparaat niet geopend met dit e-mailaccount. Het probleem was opgelost na het verwijderen van de updates.

Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Open Google Play-services. Gear Fit 2 verdwijnt ui gekoppelde apparaten lijst en kan niet meer synchroniseren met Samsung Health Android Wearables Algemeen Daar had Huawei nog onvoldoende informatie over. Gisteren deed Androidworld een AW Poll om te onderzoeken in welke mate de crisis met Huawei onze houding ten opzichte van het merk heeft veranderd, play store werkt niet op huawei. Wat er ook gebeurt; er is een oplossing voor.

Dat inhoudt in dat toekomstige smartphones van Huawei geen toegang meer krijgen tot de Google Play Store en dus geen apps hieruit kunnen downloaden.

[Podcast] Smartphone-fotografie: de evolutie van VGA tot 108 megapixel

Delen Tweet Delen Delen. Je kunt ook via je computer in de Google Play Store terecht. Neem contact op met de fabrikant van het apparaat voor hulp. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Als je deze niet meer weet sla deze stap dan over. Controleer na het legen van de cache of de Play Store nog steeds ermee ophoudt of de melding toont. Tik play store werkt niet op huawei Opslagruimte    Cache wissen. Stap 2: Wis het cachegeheugen en de gegevens van de Play Store Hierdoor krijgt de app een nieuwe start en kunnen problemen worden opgelost?

A: Facebook en You tube.

Advertenties en adblockers

Home Blog Google Play Store gestopt? Alle mogelijk oplossingen hebben niet geholpen. De melding komt ervoor als er een conflict in de software is waardoor de Play Store app niet meer naar behoren werkt. Telefoon traceren? Feedback verzenden over

Recente reviews. Betaalde downloads moeten betaald worden met een Google Wallet account of via je mobiele telefoonrekening. Eventueel kun je daar ook nieuwe updates uitvoeren of updates verwijderen. Huawei P30 Pro Met abonnement los toestel.

De Play Store kan stoppen tijdens het downloaden van apps, niet openen wanneer je erop drukt of crashen als je een app aan het zoeken bent. Ben homepage Ben homepage, play store werkt niet op huawei.

Wat vreemd dat je de Google Play app niet kan openen.

Google Maps toont nu ook routebeschrijvingen die op de fiets beginnen

Princess Smart torenventilator review: krachtige ventilator met stembediening Review. We hebben Huawei Nederland om een reactie gevraagd en zullen dit artikel bijwerken zodra we deze binnen hebben. Erg lastig, want kan niets installeren. Huawei P30 Pro Met abonnement los toestel.

Alle oplossingen al geprobeerd behalve terugzetten naar fabriek sinstelling. Samsung Galaxy A50 Met abonnement los toestel. Versie 4. Tik op Google Play Store.

Auteur: Esmiralda
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen