Omslagdoek breien gratis patroon

Hallo Marian, je zou de omslagdoek kunnen breien met Stylecraft special DK dit is wel een hele andere soort draad dus zal de omslagdoek een hele andere uitstraling krijgen. Wordt deze doek met een dubbele draad gebreid? Breipakket Garzato Nuovo omslagdoek Ben je enthousiast geworden en wil je snel aan de slag?

Gratis op de blog van By Laura Eve. Ik kwam iemand in de stad tegen die ergens verderop in Nederland woonde en hem zo mooi vond dat ik het direct verkocht heb. Omslagdoek breien en poncho breien. Lekker haken en breien voor de winter. Nld 1: Haal de 1 ste steek af en brei uit de volgende steek 2 steken meerdering.

Deze omslagdoek is snel klaar. Je kunt hem dus zo lang en wijd maken als je wilt.

Omslagdoek breien, poncho breien. Het breipatroon kun je vinden bij Ravelry. Lana Grossa Garzato Nuovo is een luxe garen met boucl effect, omslagdoek breien gratis patroon. Breipatroon Omslagsjaal Deze omslag sjaal van Scheepjeswol is perfect voor koude dagen, of voor wanneer je nog niet aan de winterjas wilt! Breipatroon Poncho met kabels In deze poncho brei je grote kabels.

Afkomstig van Breiclub. Waarom krijg ik het ebook niet gedownload? Patroon van: Drops Design.

Omslagdoek breien - breipatroon:

Het is een leuk breipatroon van Elley van Veen. Omslagdoek breien - breipatroon: Zet 4 st. Pasta vulling maken - omslagdoek breien patroon gratis. Brei er een met een van deze gratis breipatronen. Patroon van: KnitByBart. Blijf lekker warm in de winter, maar ook heel lekker in de herfst of het voorjaar.

  • Info Accepteer. Herhaal de naalden A en B tot je nog 7 steken over hebt op je naald.
  • Het gebruikte patroon is erg eenvoudig te breien aangezien er alleen rechte en averechte steken worden gebruikt.

Breipatroon voor naalden 7. Je kunt hem dus zo lang en wijd maken als je wilt. Patronen voor poncho, omsalgdoek of stola omslagdoek breien patroon gratis Populair kinder poncho patronen breien ponchos gratis patroon PU35 - from: losu. Bosbreisels Twintig hemelse en betoverende gebreide accessoires en kleding. Omslagdoek breien gratis patroon en beestjes breien. Breien met een breiring.

Hallo G. Breipatroon Omslagdoek Prachtige gebreide omslagdoek, in ribbelsteek met verkorte toeren. Polswarmer breipatronen. Nieuwe bol wol beginnen.

Kant de 4 st. Een kippendoekje is een omslagdoekje dat de boerin droeg als ze even naar buiten moest om omslagdoek breien gratis patroon begeleid wonen jongvolwassenen hilversum te rapen.

Groetjes ,Geertje! Taal: Nederlands. Hij is prachtig ,hartelijkdank voor het patroon? De wol draagt licht en is verkrijgbaar in diepe winterse kleuren? Deze mooie omslagdoek is gebreid in de tricotsteek en is geschikt voor beginnende breisters!

Poncho breien

Een reactie plaatsen Even wachten Sloffen breipatronen. Ik heb er al zoveel gebreid in verschillende kleuren en materialen. Voor de stevigheid haak ik langs de lange kant een toer vasten met een haaknaald kleiner als mijn breinaalden.

Zo makkelijk en fijn om te dragen.

Afwerking: Knip draden met een lengte van ongeveer 35 cm. Hobbyboeken Magazines. Brei de rest van de pen uit. Kun je vinden op de site van Katia in het Nederlands. Wil je een poncho breien, kijk dan hier voor mooie breipatronen. Hoeveel bollen wol van hoeveel gram heb ik nu nodig voor de omslagdoek. Patroon van: Lindevrouw's web, omslagdoek breien gratis patroon. Abonneer je direct op onze nieuwsbrief.

Brei benodigdheden

Breipatroon bolero. Een in een ajoursteek gebreide omslagdoek. Omslagdoek breien en poncho breien Lekker warm wegduiken in een heerlijke omslagdoek of lekkere poncho. Patroon van: Margriet.

Breipatroon dames poncho op een breiring Ook met een breiring kun je een poncho breien. Het basispatroon van deze raglan brei je razendsnel. Met dit gratis breipatroon kan je een katoenen omslagdoek breien.

Auteur: Gerardina
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen