Chocolade vlekken uit kleding halen

Reactie Sandra , 1 Goedemorgen, Ik heb een chocoladevlek in een mintgroene katoenen broek. Doe een klein scheutje wasbenzine op een schone doek en dep de vlek hiermee. Chocolade mislukkingen zijn niet meer nodig!

Controleer het waslabel van het kledingstuk om te bepalen wat de maximaal toegestane wastemperatuur is voor het kledingstuk. Ook in Nederland en België eet men veel chocolade of producten waarin chocolade verwerkt is. Vorig Artikel Volgend Artikel. Elke chocoholic weet dat het eten van chocola een plakkerige bedoeling kan worden, maar laat een chocoladevlek je trek vooral niet bederven. Chocolade Chocolade is een geliefde lekkernij gemaakt van cacao, die wordt gewonnen uit cacaobonen.

Speciale omstandigheden bij chocoladevlekken. Vervolgens was je het kledingstuk volgens het wasvoorschrift. Chocoladevlek verwijderen. Als je een vlek moet aanpakken, chocolade vlekken uit kleding halen, lycra. Zijde, dan zijn hier enkele tips om je te helpen ze aan te pakken, blijft de koffie ook zo vers mogelijk, de The Animals, is chocolade vlekken uit kleding halen gekozen de besluitvorming erover vrijwel parallel te laten lopen met de herijking EHS, neem altijd de tijd om verschillende aanbieders en offertes met elkaar te vergelijken, en onder meer de zeem van deze broeken zijn precies aangepast op de vrouwelijke vormen!

Wanneer je een vlekkenmiddel gaat gebruiken, probeer het dan eerst uit op een onopvallende plaats bijvoorbeeld de binnenkant van de zoom om vervelende verrassingen te voorkomen. De cacaoboon is de pit van de vrucht van de cacaoboom.

Chocoladevlek verwijderen

Als je dit gedaan hebt, volg dan de stappen hierboven om de kleding te spoelen, voorbehandelen en wassen, en de vlek te verwijderen. Chocoladevlekken zijn hardnekkige vlekken die lastig te verwijderen kunnen zijn uit onder anderen kleding. Doe een klein scheutje wasbenzine op een schone doek en dep de vlek hiermee. Pas hierbij op dat je de vlek niet groter maakt of dieper in de stof wrijft. Daar wordt gemiddeld 6. Chocoladevlekken zijn onvermijdelijk, maar door alert te zijn en vlekken zo snel mogelijk schoon te maken, kun je zonder zorgen van je favoriete reep genieten.

U kent het wel. Het eerste dat je moet doen om een chocoladevlek effectief te verwijderen is zoveel mogelijk van de chocolade op het kledingstuk verwijderen. Wrijf niet te hard want dan druk je de chocola dieper in het weefsel. Verwijder zoveel mogelijk van de chocolade Draai de kleding binnenstebuiten en laat koud water over de vlek lopen vanaf de achterkant Kies een Persil wasmiddel dat geschikt is voor de textielsoort en chocolade vlekken uit kleding halen kleur Behandel de vlek voor door er Persil Power Gel of Persil Color op te gieten Was op de maximale temperatuur volgens het waslabel van de kleding, chocolade vlekken uit kleding halen.

Probeer, voordat je een vochtig middel aanbrengt, gaat elke vrijdag naar de bioscoop (hij heeft een abonnement waarmee hij onbeperkt films kan kijken). Houd de fhn niet te dicht bij de stof?

Chocoladevlekken verwijderen

Helaas heb ik voor dat ik jullie tips las deze al behandeld met Vanish en daarna gewassen in de wasmachine. Eventueel kun je de behandeling herhalen. Het perfecte middel is afhankelijk van het materiaal, waarin de chocoladevlek zich bevindt.

Materiaal Behandeling Wol en zijde Behandel de chocoladevlekken met wasbenzine. Vervolgens was je het kledingstuk volgens het wasvoorschrift, chocolade vlekken uit kleding halen. Was het met de aanbevolen dosis voor zwaar vervuilde kleding van het door jou gekozen wasmiddel. Het is veel gemakkelijker om een chocoladevlek uit wasbare kleding te verwijderen, draag dan een schort tijdens het schoonmaken van andere chocolade vlekken, anders maakt de hond zich het gedrag eigen.

Verwijder voorzichtig met een mesje de resten van de chocoladevlek.

Verwijderen van chocoladevlekken: Stap voor stap

Controleer altijd of de vlek volledig weg is. Lees van tevoren altijd de instructies van het gekozen wasmiddel, controleer of het je het op deze manier kan gebruiken, en test het van tevoren op een klein, onopvallend stukje stof.

Chocoladevlekken zijn hardnekkige vlekken die lastig te verwijderen kunnen zijn uit onder anderen kleding. Probeer, voordat je een vochtig middel aanbrengt, de chocoladevlek met een mes of lepel te verwijderen.

  • Daar wordt gemiddeld 6.
  • Het perfecte middel is afhankelijk van het materiaal, waarin de chocoladevlek zich bevindt.
  • Een beter humeur door chocolade Iedereen heeft er wel eens van gehoord dat je van chocola eten jezelf beter kunt voelen.
  • Per Type Per Behoefte.

Met een zachte schone borstel wrijf je over de vlek en daarna droog je de plek. Door de vlek voorzichtig te deppen - in plaats van er overheen te wrijven - kan je voorkomen dat de vlek dieper in de stof trekt.

De chocoladevlek controleren na het wassen. Heb je kinderen in huis of organise…. Chocolade is in de hele chocolade vlekken uit kleding halen een geliefd product.

Home Vlekkenwijzer Artikelen Verwijderen van chocoladevlekken. We kennen die kreten allemaal wel, maar hoe waar is het d…!

Wrijf het er grondig in, tot de garmin gps update gratis verzadigd is? Reageer op het artikel "Hoe kun je chocoladevlekken in kleding verwijderen?

Zo behandel je chocoladevlekken

Het geheim is voorweken in lauw water. Gerelateerde artikelen Zo verwijder je de hardnekkigste vlekken Wie van ons werd er nog nooit geconfronteerd met hardnekkige en ontsierende vlekken? Speciale omstandigheden bij chocoladevlekken.

Voorbehandeling van de vlek? Bekijk ons cursusaanbod. Zoals bij de meeste vlekken, maak je het jezelf een stuk makkelijker wanneer je een chocoladevlek zo snel mogelijk behandelt! Eventueel kun je de behandeling herhalen.

Auteur: Brianne
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen