Ash pokemon sun and moon anime

A Young Royal Flame Ignites! Start een Wiki.

Hier speelde hij samen met andere spook Pokémon met Ash en Pikachu, nadat ze onder een kroonluchter terecht waren gekomen.

Een Familieaangelegenheid! Hij evolueerde in Fletchinder tijdens een luchtgevecht tegen Moria's Talonflame. Alolan Open Dag! Alola, Kanto! Na de league besloot Gliscor terug te gaan naar Professor Oak's Lab in plaats van verder te trainen. Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata.

Toen hij van Charmeleon in Charizard evolueerde luisterde hij niet naar Ash en gebruikte vaak zijn flamethrower aanval op Ash? Getting to Know You. Hier speelde hij samen met andere spook Pokmon met Ash en Pikachu, nadat ze onder een kroonluchter terecht waren gekomen. Ash ontmoette Goomy nadat hij vanaf de rug van een Swanna op Ash's hoofd landde. The Secret Princess, ash pokemon sun and moon anime.

Overtuigd van zijn kracht gebruikte Ash hem in een aantal gevechten waarin hij zichzelf succesvol staande wist te houden. Mimikyu Unmasked!
  • Anime :. Dit lukte hem uiteindelijk hierdoor werd Butterfree niet achtergelaten door zijn groep en nam hij afscheid van Ash.
  • Aan het eind van de aflevering verscheen Froakie voor Sycamore's lab met een Poké Bal en vroeg aan Ash of hij hem wou vangen wat Ash deed.

Pokémon the Series: Sun & Moon

Florges was de leider van het Insect Pokémon Leger, Florgas wou het Goodra Vaderland veroveren omdat ze de waterbron wou hebben voor de Floette. Overtuigd van zijn kracht gebruikte Ash hem in een aantal gevechten waarin hij zichzelf succesvol staande wist te houden.

Don't Ignore the Small Stufful! Ruwe Litten, Blanke Pit! Samen met Ash vond hij uiteindelijk Fletchinder en werd hij herenigd met Fletchinder, Hawlucha en Luxray. Aan het eind van de aflevering verscheen Froakie voor Sycamore's lab met een Poké Bal en vroeg aan Ash of hij hem wou vangen wat Ash deed.

Hij woont in Pallet Town? Deze keer tegen een Trainer's Darumaka die makkelijk werd verslagen met een sterke Hydro Pump. Ash gebruikte Buneary om wat water te bevriezen voor Dawn's zieke Pachirisu. Marowak Verschijnt!. Slapende Rowlet zzz No Stone Unturned.

Oshawott lijkt heel erg op Ash's Chikorita en is daarom ook heel jaloers op Pikachu. Ash kon Snivy maar moeilijk vangen omdat ze steeds Attract gebruikte. Hij evolueerde later in een Krookodile. Goomy was een vrij verlegen en angstige Pokémon, wanneer hij Dedenne zag wist hij niet hoe snel hij weg moest komen.

Pak, Meltan!. Uiteindelijk wist Froakie hem te raken. Sceptile werd gebruikt om Darkrai in te verslaan in de Sinnoh Pokmon League. Ash slaagde erin om Lapras terug te krijgen en ving hem daarna. Later vond deze groep Serena, Frogadier en Chespin.

Afleveringen

Beauty is Only Crystal Deep! Ballonnen, Brionne en Boosheid! Een Voorsprong Krijgen op de Competitie! A Fiery Training Camp Trick!

  • Dankzij Beedrill won Ash deze wedstrijd uiteindelijk.
  • Sindsdien heeft Pikachu veel gevechten voor hem gewonnen en veel van Ash's karaktertrekken overgenomen.
  • Hart Vol Vuur, Hart van Steen!
  • Dugtrio uit Elkaar!?

De Strijd Tegen het Innerlijke Beest. Een Vastberaden Wegloper!. Een Gemaskerde Waarschuwing! Categorien :. Het Volle Maan Gevecht!! Latios's aanvallen zijn: Dragon Pulse en Psychic. Ash leerde hem onder andere hoe hij aanvallen moest ontwijken en hoe hij zijn eigen aanvallen beter kon mikken.

Navigatiemenu

Later gebruikte Ash haar in een gevecht tegen een wilde Snivy , tijdens dit gevecht kwamen we erachter dat Pidove een vrouwtje is omdat Snivy's Attract geen effect op haar had. Ash gebruikte Snorlax nog steeds tijdens verschillende Leagues en tijdens de Battle Frontier. Ook al was Goomy een angstig Pokémon betekende dit niet dat hij niet sterk was. Zo werd Pancham weer met zijn trainer herenigd.

Een Tweede Royal Mask!. Onze Ultra Beschermers!? Het Pad naar de Halve Finales!.

Auteur: Joah
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen