Samsung account verwijderen van telefoon

Toegestane bestandstypes:. Nickky Pattara zegt 1 jaar geleden. Ga naar oplossing.

Ik ben erg benieuwd naar je reactie. Gebruikersnaam of e-mail. Geaccepteerde oplossingen. Hoi Jan,   Bedankt voor je terugkoppeling! Groetjes Jan. Blijft mijn emailadres gewoon staan en kan ik alleen wachtwoord in vullen.

Wachtwoord vergeten?

Druk op 'Wis iPhone' als je de iPhone volledig wilt wissen. Close notification The website is in Dutch. Ontdek de features van onze nieuwste powerhouse in de Note10 sectie. Bedoelde u:. KevinW Superuser II. Gebruik de slider om de Reactivation Lock uit te zetten.

  • Als het via de app telefoon niet lukt om die code in te toetsen, kun je een harde reset uitvoeren via het herstelmenu.
  • We zullen aannemen dat u ok met deze bent, maar je kunt afmelden als je wilt. Ik heb het geprobeerd, maar het emailadres blijft staan en kan ik niet wijzigen icon Beste antwoord door Amy 10 februari , Hi Annesalsa, De link van Borrevh gaat over het verwijderen van e-mail account.

Gerelateerde artikelen

Samsung smartphones. Welkom, Log in op jouw account. Je iPhone wordt nu gewist. Volg onderstaande stappen om de Reactivation Lock tijdelijk te deactiveren. Céline Telefoonspecialist. Onthoud mijn gegevens. Powered by inSided.

  • Suggesties inschakelen.
  • Zie ook de instructies in deze video , wellicht dat het hiermee wat duidelijker wordt!

Kan deze aktie niet uitvoeren omdat er geen simkaart in het toestel zit. Bekijk alle smartphones. Meer video's. Wat gebeurt er met mijn account als zij het op haar S7 verwijderd. Aanmelden Herstel uw wachtwoord.

Samsung smartphones

Ga naar oplossing. Wil mijn Samsung- middels Privacy etc. Je zou ook graag.

De vraag samsung account verwijderen van telefoon al meerdere malen gesteld n beantwoord maar ik ben toch niet zeker van mijn zaak. Heb zelf al enige tijd een S8 en een Samsung account. Welkom Nog geen account. Weet iemand midden klein bedrijf engels ik toch de Samsung account kan verwijderen.

Anders kijk ik vanavond even voor de stappen vanuit het instellingenmenu op een telefoon waar dezelfde Android-versie op staat als de Galaxy Y Young, zodat ik je aan de hand daarvan kan laten zien hoe het anders kan. Groetjes Opgelost.

Legt stap voor stap uit hoe je iets doet

Android Device Manager is een belangrijk instrument om te bezitten als u informatie die aanwezig is in uw gestolen of verloren Android-apparaat te wissen. Dan moeten alle accounts zoals iCloud en Google verwijderd zijn, opdat de nieuwe eigenaar of de reparatiedienst ermee aan de slag kan. Zet het apparaat aan en ga via het startscherm naar alle apps. Selecteer deze door erop te drukken. Ook het wissen van je Windows smartphone is een fluitje van een cent.

Op de S7 zal deze functie weer beschikbaar zijn wanneer je dochter met haar eigen Samsungaccount inlogt op haar telefoon. Zoek in plaats daarvan naar. Resultaten voor. Selecteer vervolgens de optie 'iCloud' door erop te drukken. Dan verdwijnt het kopje 'Google' onder je Accounts. Samsung account verwijderen op telefoon voor reparatie, samsung account verwijderen van telefoon.

Precies, dat is nog een prima toestel voor niet zware apps Als het goed is kun je als volgt het toestel resetten.

Is groot model en ik kan er geen kleine inzetten. Dus, het verliezen van je telefoon kan een frustrerende en alarmerend evenement. Gebruikersnaam of e-mail. Zorg er dus voor dat al je persoonlijke gegevens die je wilt bewaren ergens anders staan en een eventuele SD kaart of simkaart niet meer in het toestel aanwezig zijn.

Je krijgt nu twee waarschuwingen. Dan geeft u ons toestemming om de cookies te plaatsen. Met dat account kun je via de Systeeminstellingen een fabrieksreset uitvoeren?

Auteur: Jaydon
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen