Nu gaan de bloemen nog dood muziek

Er kraait geen haan, er kraait geen haan. In het begin lag de aarde verloren,.

Hij vecht tot het morgenlicht. Waarom, waarom kon je niet geloven,. We zijn met elkaar op weg naar Pasen. Ik kies een nieuwe bruid! Als je het leed in de wereld niet ziet,. Daarom heeft Hij geschreven:.

Ziet het Rijk van God vandaag. Het knerpende geluid komt en gaat, loopt er iemand rond het huis. Want zij hebben moet je weten. Wij blazen weer de fluiten aan. Gloria in excelsis Deo. Er is geen redden aan.

  • Petrus viste op het meer.
  • Paulus ontkent niet dat hij schuldig is. Bidden we, dat het licht van God in ons komt en ons verstand verheldert en ons hart verwarmt.

Navigatiemenu

Zij dreven maanden rond. Zacheüs gaat met Jezus mee,. Dat Jezus deze weg moest gaan,. Lam van God, Gij hebt gedragen. De onderdrukten worden vrij,. Zij krijgen weer tijd van leven,. Dan leer ik u kennen en weet ik zeker dat u mij goedgezind bent.

In het begin zijn de sterren gaan branden. Hij de kleine jongen. Zo laat de Heer ons niet alleen. Zij had voor U geen open oor. Bidden we, dat het licht van God in ons komt en ons verstand verheldert en ons hart verwarmt.

Onthoud mijn gegevens

En de kleine lampjes kwijnen,. Verzwijg toch niet als koningin:. Een glimlach van Zijn vrede. Toen een leeuw kwam aangeslopen,.

Geplaatst op 19 januaryZij kwam op adem door Uw woord. Ezau gaat direct op jacht,? Daar lijkt het op, daar lijkt het op. De ware Zoon van Abraham. Geef ons een teken van vrede mee. Wij gaan U haastig tegemoet.

Daar is gelukkig leven. Waarom staan die stenen daar. Hij doet geen water bij de wijn.

Hij brengt ons heil en zegen. Dan neemt de koning een besluit:. Schenk ons uw Geest. Als Bethlehem gaan plaats meer heeft. En alle gasten drinken. Want wij moeten samen delen. Jeruzalem zal ondergaan. Ik wil zo graag genezen,! We zijn met elkaar op weg naar Pasen. De bomen zijn op weg gegaan.

Veiligheidscode

Een schare die niemand kan tellen,. Jij hoort bij Hem, jij hoort bij Hem,. En dit is het voor ons, mensen, hiermee zullen we het moeten doen, lijkt Prediker te willen zeggen.

Hij in de kribbe ligt.

En ongelovig roept hij uit:. In het begin zijn de wolken en luchten. Ik word geen koning met veel macht.

Auteur: Leontina
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen