Huis te koop in haren groningen

Op een toplocatie in haren op loopafstand van het dorp ligt op een zeer royaal perceel deze vrijstaande v. U zal uw eerste email alert morgen ontvangen!

Henricus Muntinglaan 26 HarenFor information in English: see below! Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen. Uniek ruim en speels ingedeeld familiehuis in de dorpskom van haren! Basis kenmerken: TH - m² - 5 kamers - eengezinswoning. Haren Overzicht. Geen max. Omschrijving: In de dorpskom gelegen ruim drie-kamer appartement op de 2e woonlaag met lift, balkon en garagebox.

Prachtig centraal in het centrum gelegen charmant woonhuis met besloten tuin op het zuiden. De verkopende familie heeft dit huis sinds in bezit en nu na ruim veertig jaren is? Haren Gn  m huis Berging Hoekwoning. U kan woningadvertenties publiceren op onze site via onze premium partners.

Prijs Geen min.

Royale villa op uitstekende stand deze royale vrijstaande villa met 6 slaapkamers en een dubbele inpandige garage is gelegen op een royaal perceel van. Op een mooie centrale woonplek nabij het dorpscentrum van haren gelegen verrassend gezinshuis. De woning is v.

Woningaanbod

Badkamers 1. Basis kenmerken: BE - m² - 5 kamers - bovenwoning. Omschrijving: Prachtig centraal in het centrum gelegen charmant woonhuis met besloten tuin op het zuiden. De huurprijs is per maand. Bekijk alle foto's en informatie over deze Te Koop. Woningtype Allemaal.

  • Enkel in deze zone In een radius van 0. Te koop Te huur Kamer Zoeken.
  • Een aangebouwde bijkeuken en een aangebouwde berging.

Het goed onderhouden woonhuis beschikt over een aangebouwde st De woning is v. Recent gerenoveerde woning met een grote tuin op 10 minuten met de auto van Groningen, huis te koop in haren groningen.

Bekijk alle foto's en informatie over deze huurwoning op De verkopende familie heeft dit huis sinds in bezit en nu na ruim veertig jaren is.

Haren Koopwoningen Haren gem. Emailadres Bij inschrijving aanvaardt u de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid.

De Esstukken 16

Omschrijving Hierbij een mooi gerenoveerde loft te huur. Je kunt op elk moment opzeggen. Type deze vrijstaande semi-bungalow is v.

Met voorzieningen Aan het laden U zal uw eerste email alert morgen ontvangen. Emailadres Bij inschrijving aanvaardt u de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid! Deze ideale gezinswoning ligt prachtig en ruim aan een voorgelegen gemeente plantsoen zodat de woning aan de voorzijde een vrij uitzicht biedt. Geheel gemoderniseerd twee kamer appartement van in totaal ca. Te Koop.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Een inpandige garage annex berging, een voortuin met parkeerge Basis kenmerken: TH - m² - 5 kamers - eengezinswoning. Bekijk alle foto's en informatie over deze huurwoning op X x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

In is het huis te koop in haren groningen over de volle lengte van een aangebouwde serre Compleet gemoderniseerde villa op toplocatie.

Omschrijving: Ideale gezinswoning op een centrale en kindvriendelijke locatie in de woonwijk Oosterhaar. Omschrijving: Keurig drie-kamer appartement met drie balkons, berging en garage. Met voorzieningen Deze woning wordt ! Basis kenmerken: SC - m - 5 kamers - eengezinswoning.

Cookie melding

Koopwoningen Haren gem. Gratis oriëntatiegesprek aanvragen. Te huur en instap klaar! Basis kenmerken: MA - m² - 5 kamers - eengezinswoning.

Een inpandige garage annex berging, een voortuin met parkeerge Op een mooie centrale woonplek nabij het dorpscentrum van haren gelegen verrassend gezinshuis.

Haren Gn  m huis Berging Hoekwoning? Oppervlakte m Min m.

Auteur: Mark-Jan
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen