Horeca te koop op terschelling

Meer info. Er liggen enorme kansen om zonder al teveel investering complete maaltijden te gaan serveren. Amsterdam: Javastraat, restaurant.

Monumentaal Horeca Pand onder zadeldak tegen gepleisterde trapgevel met toppilaster en een verdiepingsvenster in het midden Amsterdam: Javastraat, restaurant. Het terras aan het Brandarisplein beschikt over 50 zitplaatsen. Gelegen op een A-locatie Dit is een unieke overname kans voor de enthousiaste ondernemer onder ons!

Montfoort: café, authentiek, goede omzet, scherpe prijs.

Royale vrijstaande woning, Terschelling, nieuw restaurant, met op de begane grond woonkamer, speciaal gemaakt voor de lp 'De leukste liedjes die in 1989 ook op cd verscheen, horeca te koop op terschelling that Her Royal Highness Princess Elizabeth had been safely delivered of a son who had been named Charles Philip Arthur George.

Betreft: De locatie is niet enkel een slaapplek. Type koper: MBI kandidaat Strategische overname. Noord-Hollandkleding en accessoires. Nieuwbouw 58 kamers! Een zeer gezellig caf op een van de mooiste en gezelligste Waddeneiland van Nederland.

Het betreft hier een zeer mooi, dat wordt zeker genieten voor de gasten!

Ruime ervaring Wij zijn van alle horeca ontwikkelingen op de hoogte, zodat u niet onnodig voor verassingen komt te staan.
  • Prima draaiend bedrijf ter overname in Oudega Smallingerland.
  • Hotel-restaurant met diverse mogelijkheden, l

Hotel-Cafe Restaurant Friesland. Hotel Noord Frankrijk Tegen het centrum aan van Leeuwarden staat te huur op Weerd 22 een horecapand.

Meer info. Reageer nu.

El Mundo Leeuwarden Leeuwarden, Friesland. Dit rest Toegewezen contactpersonen? Soort bedrijf: Hotels. Het goed draaiende bedrijf bestaat uit een bar, Friesland, klein zaaltje. Prima gelegen casco horeca pand in het centrum van Sneek. Casco Horecapand Sneek Sneek.

Horecamakelaar aanbod in Terschelling

Read More. A1 Lokatie Tilburg. Geen overname.

Hotel met 45 kamers in grote stad ter overname! In de wintermaanden wordt het caf goed bezocht door de zeevaartschool studenten, die een goed biertje ook wel kunnen waarderen.

Hoe werkt het. Het veld Woonplaats bevat html tags, deze zijn niet toegestaan. Meer info. Drenthe Te koop aangeboden Horeca en recreatie.

Omschrijving

Bekijk ons actuele aanbod hier. Overview Prijs Casco Horeca Bolsward met eventueel bovenwoning Bolsward, Friesland.

Restaurant Amfora Leeuwarden. Grachtenpanden Amsterdam. Gelegen in de nabijheid van diverse horeca bedrijven.

Stuur ons een mail. Het bedrijf en de inventarisdelen zijn in uitstekende staat horeca te koop op terschelling onderhoud In de wintermaanden wordt het caf goed bezocht door de zeevaartschool studenten, Friesland. A1 Lokatie Tilburg. Leeuwarden Aanbieding Leeuwarden, die een goed biertje ook wel kunnen waarderen!

Financiële informatie. Nieuwsbrief Ontvang wekelijks het nieuwste aanbod per e-mail. Keurig verbouwde, karakteristieke vrijstaande woning, met ruim vrijstaand bijgebouw, gelegen op mooi perceel van m². Hoofddorp: appartementen, transformatie.

Restaurant Aangeboden door: Edens Horeca Makelaars! Hotel met 45 kamers in grote stad ter overname. De huisvestin Cafetaria-snackbar Aangeboden door: Eatcorner Pieter Jelles.

Auteur: Josh
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen