Deken breien hoeveel steken

Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Breitassen Etuis Hobbytassen Naaimanden Overig. Meestal ben ik met een paar projectjes tegelijkertijd bezig, en dan is het wel lastig om te zorgen dat de plaids ook echt af komen.

Als een bol op is, dan knoop ik er een nieuwe bol aan vast. De gemailleerde plaid breien 2. Janneke Tellinga. Met dit breipatroon kun je een deken breien met dominovierkantjes. Je merkt vanzelf welke kant het op gaat. De ene kant van je werk ziet er zo uit: En de andere kant zo: Ik heb ervoor gekozen om de bollen los in een draadmand te doen en zo te breien en niet om de drie bollen als 1 bol op te rollen. Sommige patronen zijn gratis, andere niet.

Een patroon van Stephen West: maak een lekkere warme woondeken om op koude winteravonden onder weg te kruipen. Dit is een leuk patroon voor tussendoor, deken breien hoeveel steken.

Lucja Leonieka 2 november om Zijn populariteit heeft hij te danken aan zijn eigenzinnige breisels, zijn charme en de manier waarop hij via internet zijn patronen verspreid. Hoeveel wol heb ik nodig. Deze deken staat geweldig in je interieur.

Probeer daarom ook eens een deken met restjes te breien. Ik ga in ieder geval in de toekomst ook wat meer met breien doen…;. Om aan de zijkant een mooie V te krijgen, heb ik twee extra steken meegenomen die in het patroon verwerkt zijn.

Reacties (13)

Lekker breien op de winteravonden? We werken hard aan de transformatie van een creatief naar een interieur en lifestyleblog waar een goede 'DIY' natuurlijk niet zal ontbreken. Of lekker in de tuin of op het strand zitten met geliefde onder een dekentje. Eergisteren plaatste ik al een beschrijving voor het maken van vloeibare zeep. Ja ook ik heb nog heel veel WIP's liggen.

  • Follow on Instagram. Hallo Connie, Het patroon vind je hier in de blog.
  • Breinaalden en andere breibenodighdheden vind je hier.

Ik zie je antwoord graag tegemoet. DIY: zelf een armband maken Home sweet home: kast om op te knappen 1 DIY: snel en makkelijk een deken breien Waar laat je al die schoenen, deken breien hoeveel steken. Vast bedankt voor uw reactie. Recente reacties. Zijn eenvoudige, patronen en kleurgebruik spreken velen aan, Helga Reply.

Vriendelijke groet, maar ze weigeren alles op te geven en slaan op de vlucht.

UITGELICHT | Dit is waarom je kamerplanten …

Krijg je geen genoeg van onze blogs en patronen? Read More Met dit katia deken breipatroon maken zelfs beginners een geweldige zachte deken in mum van tijd. Je begint met het losjes opzetten van steken op de rondbreinaald nr

Comments Dank je wel voor je blog. Geschikt voor beginners. Je begint met het losjes opzetten van steken op de rondbreinaald nr. Maar ik merk ook dat in de praktijk de lengtes van de bollen sowieso niet hetzelfde zijn. Sorry, die dan rechtstreeks met onze deken breien hoeveel steken contact kan opnemen. Op Facebook  heeft hij veel volgers?

Breipatroon deken:

Grappig je uitdrukking WIP's. Of je nu op zoek bent naar een klein dekentje voor een baby, of gewoon een lekker dikke deken voor op de bank hier vind je het. Ok Lees meer. Katia Omslagdoek Breien Hoe moet je een omslagdoek breien? De hoeveelheid weet ik niet precies maar kun je zelf bepalen als je weet hoe groot je deken mort zijn.

  • Door de dikke draad krijgt je project meteen een robuuste maar zachte uitstraling.
  • Dit is een erg eenvoudig patroon en ideaal voor beginners.
  • Ik had echter nog steeds een aantal bollen grijze wol liggen gekocht bij Zeeman voor 99 cent per bol  en wilde er toch een poging aan wagen.
  • Knip de draad af en hecht alle losse draden af.

Katia Omslagdoek Breien Hoe moet je een omslagdoek breien. Met dit gratis breipatroon kun je een babydeken breien in de ribbelsteek, deken breien hoeveel steken. Als je een snelle breier bent is het helemaal piece of cake. Follow by Email. Anoniem 12 oktober om Designed by BloggerTemplate. Het garen is heerlijk zacht en lekker dik dus het is een heerlijke deken om onder te zitten.

15 reacties

Onlangs is de Amerikaanse breikoning, die tegenwoordig in Amsterdam woont, in haar Veendammer Braaiwinkeltje geweest. Hallo Connie, Het patroon vind je hier in de blog. Ik ga snel op zoek naar leuke wol en dan aan de slag voor de bedden van onze meiden! Echter was ik in de veronderstelling dat het me niet zou lukken om een deken uit een stuk te breien.

Trackback van jouw site. Geachte mevrouw, Ik zou deze deken graag groter willen maken. Ik heb eerlijk gezegd niet bijgehouden hoeveel bollen ik heb gebruikt maar het zijn er volgens mij een stuk of tien geweest.

Auteur: Prince
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen