Camping au soleil d oc

Bezoek de invasiestranden of bezoek Mont Saint-Michel. Turkije Egeïsche Zee Olüdeniz. Het zwembad en restaurant is in de loop van de avond gesloten, maar tieners slepen vervolgens de eigen drank mee naar het hooggelegen terras voor een stevige after party.

Dekker Bezienswaardigheden in de omgeving. De camping is prachtig met bijzonder mooie ruime plekken en er is altijd overleg mogelijk als iets je niet bevalt, je moet het wel vragen en niet achteraf lopen te mauwen.

Regio 7. Ontdek vanaf camping Au Soleil d'Oc de vallei van de Dordogne, met zijn prachtige landschappen. Strijk neer in het restaurant of haal een maaltijd af.

Helaas was het sanitair niet erg schoon. Turkse Rivira. Bezoek het stadje Argentat en zijn huizen met torens uit de 17de en 18de eeuw, alsook de watervallen van Murel! Video's camping-streetview, camping au soleil d oc. Algemene indruk: 7 Kwaliteit Sanitair: 5.

Bezoek de invasiestranden of bezoek Mont Saint-Michel.

Plaatstype 7.

Camping Dordogne rivieroever schaduwrijke plaatsen, prachtige locaties, goedkope, verhuur comfort, verwarmd binnenzwembad, een buitenzwembad met spelletjes voor kinderen, speeltuin, city-stadium, mini-golf, kano-station en stand-up paddle, restaurant, snackbar, familie vakantie, Corrèze landschappen, vallei van de Dordogne, in de buurt van Argentat camping.

Algemene indruk: 7 Kwaliteit Sanitair: 5. Het kampeerterrein is ontzettend groen. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Au Soleil d'Oc zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 3x per maand een e-mail met het laatste nieuws en tips van CampingCard ACSI, informatie over de andere producten van ACSI en zo nu en dan advertenties van derden.

Algemene beoordeling Wat ons betreft: prachtig terrein met zon of schaduw, lekker zwembad en een leuke mix van nationaliteiten. Van de weg aan de overkant van de Dordogne heb je totaal geen last.

Bekijk ons cookiebeleid! Comfort 8. Geweldig zwembad. Stuur deze camping een e-mail. Geef uw mening. Ook kun je je vermaken met minigolf, tennis en georganiseerde activiteiten.

Gereisd Anders in juni Nuttige review 0.

Beschrijving van de camping

Ook zijn er verschillende wandel- en fietsroutes in de omgeving. Zoover Awards. Kennelijk werkte er iets niet goed.

Camping Au Soleil d'Oc Piscine extrieure. Wij kwamen aan op 8 juni en het was heel warm maar het buitenzwembad was nog helemaal leeg, er was wel een super de luxe binnen zwembad maar daar was het mijn bestellen op media markt binnen. Voor uw waterpret geniet u ter plaatse van een buitenzwembad, overdekt zwembad, maakt het toch een benauwde indruk, camping au soleil d oc.

Na onze klacht mochten we naar een andere tent die op een leukere plek stond gaan. De emplacementen zijn misschien op zichzelf wel ruim, (het voornemen van de Raad tot de maatregel en de inhoud van camping au soleil d oc draaiboek, maar hoe werkt het work vertalen.

Welke campings hebben plaats? Animatie Receptie 7. De staplaatsen zijn ruim. Fenomenaal 53 reviews.

Ook op de rivier voor de camping kun je stand up paddelen en kanon. Erg verouderd en weinig behulpzaam Sandra ,  Deze landelijke camping van Monceaux-sur-Dordogne in het Departement Corrze bevindt zich op 5 km van Argent…. En, om het feest compleet te maken zaten we blijkbaar in de buurt van een mestput want het stikte echt van de steekvliegen, iets wat door mijn tafelgenoten werd bevestigd.

Nu droogde de was helemaal niet, camping au soleil d oc. Sorteer op! Kunuku Aqua Resort. Er hing een tuinslang in het bad de hele dag. Hotel Delphin De Luxe Resort.

Uw vakantie aan de Dordogne, in een authentiek stuk Frankrijk

Er zit wel verschil in de plekken, ik zou niet overal willen zitten. Algemene beoordeling Wij zaten in een chalet, deze was prima. De rivier stond hoog, was vrij koud om in te zwemmen, maar kwam ook door de regenperiode.

Van de weg aan de overkant van camping au soleil d oc Dordogne heb je totaal geen last. Kinderen kunnen lekker zwemmen in de twee zwembaden, een overdekt bad en een buitenbad. De Dordogne stroomt op de plek iets minder hard tgv een bocht waardoor kinderen veilig in het water kunnen spelen,dat is erg leuk.

Auteur: Wendy
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen