Zwanger maar voel niks meer

Maar ik voel echt helemaal niks. Groupie maandag 29 oktober Elianne92 Actief lid.

Hallo dames, Ben als het goed is 6 weken zwanger 18 juli 1e echo , maar ik voel echt helemaal niets, ik lees hier allemaal verhalen dat. Ik ben ruim 6 weken zwanger en ik weet het nu 2 weken. Ik was de hele dag kotsmisselijk, ziek en zwak, pijnlijke borsten, enz.

Wees blij meid! Ik zou bijna beginnen twijfelen voel ik echt zwanger ben. Maar ik voel echt helemaal niks.

Anoniem 8 jaar geleden 9 reacties. Tamma: Dank je wel voor je opmerking!!! VIVA nieuwsbrief. Probeer rustig te blijven. Alles over het leren tijgeren Heeft je kind een fietshelm nodig.

Wees blij.. Probeer dat ook een wonder te zien van de natuur
  • Sinds eergisteren weet ik dat ik zwanger ben, ik was toen 1 dag over tijd en had een test gedaan, sinds gisteren de definitieve bevestiging van de dokter, weken ver. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina.
  • Vorige week mocht ik voor de 2e echo en had er eigenlijk een hard hoofd in.

4 comments on “6 weken zwanger voel niks”

Ik voel me doodnormaal. Van Feria In Babynamen 64 2 dagen. Kan dit kwaad? Anoniem 8 jaar geleden 9 reacties. Nesteldrang overkomt toch alleen een typisch soort vrouwen die al stressen?

Heeft je kind moeite met zijn huiswerk. Eventueel de vk vragen voor een nieuwe echo. Toen was ik 6 weken zwanger. Meepraten op het forum. Dat is niet fijn. Geniet er verder van he.

Meld je aan voor het het leukste zwangerschapsforum!

Vriendin worden van ikbenZwanger. Tamma: Dank je wel voor je opmerking!!! Had ik bij mijn eerste zwangerschap ook.

Jenni wrote: Ik kreeg net een paar tekentjes van binnen… loos alarm waarschijnlijk, zwanger maar voel niks meer. In Overig 25 4 dagen. Dus je bent nu dan 5 tot 6 weken zwanger. Nu enkele weken later twijfel ik? Heel soms een klein beetje misselijk, maar de grootste "kwaal" was altijd geen koffie meer lusten althans, niet tijdgebonden).

VIVA nieuwsbrief

Zij heeft een gezonde zoon gekregen. Wilde ik nog even laten weten. Met ruim 5 weken word ik heel misselijk, moe, hoofdpijn enzo.

Woensdag een goede echo gehad. Alles over complicaties tijdens de bevalling. Week Festival bezoeken Blog: "Afgelopen zaterdag ben ik naar een festival geweest. Ik heb alleen pijn aan mijn zwanger maar voel niks meer maar voor de rest is alles effect roken tijdens zwangerschap, heel in het begin had ik wat last van de onderbuik maar dat.

Please note that in the case of limited edition or limited production Products extra restrictions such as limiting the number of such Products per customer may apply. Gefeliciteerd en geniet er van! Is dit oke of is dit raar Test was echt mega positief. Soms wil je gewoon meer symptomen en dan zegt de rest:'geniet ervan, roep er niet op Vorige week testte ik mijzelf weken zwanger 2 x toe met de clear blue test.

Dus het hoeft ook niet perse iets te betekenen.

Niet gespannen of pijnlijk. Pas de laatste dagen beginnen er wat klachtjes te ontstaan Mag pas over 2 weken naar de gyn.

Groupie maandag 29 oktober Gun jezelf en je lichaam de tijd om zwanger te zijn. Ik zit wel eens te duwen en te porren, maar er is geen beweging meer in te krijgen.

Laatste reacties Oudste reacties.

Auteur: Sanaa
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen