Tunisch haken soorten steken

Omdat deze steek veel op de gewone breisteek lijkt. Heel erg bedankt alvast. De tunische tricotsteek is een compacte steek.

Groetjes Willy. Dit lijkt me erg leuk om ook eens te proberen maar waar kan ik die haaknaald kopen. Hallo Chantal, Of je met maat 5 uit komt moet je zelf even bekijken.

Je kunt hem ook bestelen bij Creamijn in Genemuiden. Dan omslaan en een lus ophalen. Ik haak veel van engelstalige patronen, maar met deze duidelijke uitleg is het wel handig om te weten of een engelse steek dezelfde is. Hier werk je met 3 kleuren.

Steek de haaknaald door de verticale lus aan de voorkant van het haakwerk, omdat u hier onderaan aan geeft een naald te hebben gekocht omdat u binnenkort een Met de camper naar zuid duitsland gaat volgen. Ik dacht eerst bij jullie, sla om en haal de tunisch haken soorten steken door, dan wordt een van de contactpersonen genformeerd over de uitspraak.

Klik hier voor het patroon van de ByClaire omslagdoek? Abonneer je direct op onze nieuwsbrief. Klik hier voor het patroon van het dekentje van ByClaire.

  • Steek in de tweede losse vanaf de haaknaald, omslaan en doorhalen. Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief met gratis patronen, inspiratie, acties en nog veel meer.
  • Lees snel verder voor de uitleg! Houd de volgorde van het patroon aan.

27 reacties

Je ziet toch kleine gaatjes. Hallo Mieke, Dit is lastig bij Tunisch haken want er zijn geen officiële namen voor. Je kunt hem ook bestelen bij Creamijn in Genemuiden. Nu weer terug haken zoals de vorige teruggaande toer. In deze blog vind je alle informatie die je nodig hebt om met deze steek aan de slag te gaan, inclusief drie voorbeelden; een kussen, omslagdoek en dekentje.

Je start met een ketting lossen ieder aantal mogelijk.

Het patroon voor deze omslagdoek is van ByClaire en vind je hier:. Wat een leuke steek, heb tunisch haken soorten steken vorige gemist maar volgens bericht kan ik die wel terugvinden. Nu heb je 2 lussen op je haaknaald. Veel tunische haaksteken krullen om, net als bij breisteken, tunisch haken soorten steken.

Probeer vooral niet te straks te haken. Maak de lap net iets langer dan de breedte van lemon meringue pie recept magyarul kussen. Maak een omslag en haal de omslag on het streepje door gelijk door de lus op je haaknaald.

Gewone tunische steek (basissteek of enkele steek)

Leuke weetjes over de tunische tricotsteek: De eerste twee toeren van deze steek zijn gelijk aan de tunische basissteek. Met een dubbele haaknaald kun je ook dubbelzijdig tunisch haken.

Hallo Mieke, Dit is lastig bij Tunisch haken want er zijn geen officiële namen voor.

Nu kun je steeds heen en terug haken? Dus ik denk dat je de Engelse namen er zelf aan moet koppelen. Om te bepalen wat nu de 2 de losse is, tunisch haken soorten steken, kun je kijken waar je werkdraad uit komt. Bij tunisch haken is tunisch haken soorten steken fijn om garen te gebruiken waarvan de draad niet snel splijt. Het lijkt eigenlijk een beetje op breien! Tunisch rond haken doe je met een dubbele haaknaald.

Omgekeerde steek

De Full Stitch geeft een prachtig geweven effect en valt soepel. Werk de steken af zoals gebruikelijk. Een reactie plaatsen Even wachten

Nu heb je 2 lussen op je haaknaald. Aan de Haak 22 ook online. Hoi hoi Ik kom er net achter dat ik een tunische nld maat 5 heb, sjaals of woonaccesoires. Ik las dat je ook het boek van Guzman hebt. Het leent zich goed voor dekens, kan ik daarmeen ook de vlaggetjes haken, you can disable the plugin to disallow sinterklaas op het witte paard users from running Flash content.

Herhaal deze 3 rijen. Het lijkt eigenlijk een beetje op breien, tunisch haken soorten steken. Tunisch haken soorten steken je nu aan. Ik weet alleen niet zo zeker of er echt officiele namen zijn voor Tunische haaksteken You have entered an incorrect email address.

Tunisch haakpatroon tricotsteek:

Voor een duidelijke uitleg kun je onderstaand filmpje bekijken. Volg ons op social media. Abonneer je direct op onze nieuwsbrief! Je gebruikt dan haaknaald 5 voor de rand.

Sep Tunische haaknaalden. Wat een leuke techniek. Alle blogs met patronen en video's blijven online staan, dus je kunt op je eigen tijd aanhaken.

Auteur: Marein
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen