Restaurant hotel van der werff schiermonnikoog

Lambrisering op vele plekken verwaarloosd, vloerbedekking zeker in het trappenhuis is op vele plekken afgetrapt. En dat viel niet tegen.

La Rabita, Spanje 9 bijdragen 1 nuttige stem. Hotel van der Werff. De kamers zijn vrij klein en op de derde etage net een sauna, maar na 1 nachtje was ik eraan gewend.

Is dit een café? August 16 at AM · Schiermonnikoog ·. Altijd smakelijk klaar gemaakt en voor ieder wat wils. Matig 8.

Uitstekend Taal Nederlands. Een beoordeling schrijven. Tegenover het hotel is een supermarkt en een fietsenverhuur. Eigenlijk een hele belevenis op zich.

Datum van bezoek: juni
  • Daarvoor was niet "gewaarschuwd". We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen.
  • Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels.

Voorgerechten

We bestellen steak tartaar vooraf, gevolgd door een T-bone. Hotel Van der Werff, Schiermonnikoog. Bij binnenkomst in het hotel word je verwelkomd door een aroma van sigarenlucht en een populaire biljarttafel. Elk jaar komen we weer terug naar dit geweldig hotel. Zoover Eigenaren informatie.

  • Kees Boer is at Hotel van der Werff.
  • Alsof de tijd heeft stilgestaan!

Er is een eetzaal waar ruim honderd gasten kunnen dineren en de bediening draagt klassieke kelnerkleding. Volledige weergave?

Bestel geen cappuccino bij Hotel Van der Werff. Marga H heeft een tip geschreven jul! Perzische kleedjes op de tafels, snert in de pan en alleen maar filterkoffie! Geschikt voor vegetarirs.

Bart Jan heeft een beoordeling geschreven jul. Van der Werff is een begrip! Bezit of beheert u deze gelegenheid?

Beoordeeld op 4 mei via mobiele applicatie Matig eten onaardige bediening. De hygine had ook beter gekund. Standbeeld de Schiere Monnik. De eetzaal is een bezoek waard. Rookvrije kamers.

Op de kaart

Eigenlijk een heel slimme marketingstunt en het maakt dit hotel tot een van de meest unieke hotels van Nederland. Het is zeker een ontmoetingsplek voor veel bewoners van het eiland. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Speciale diëten. Restaurants in de buurt.

Heel goed Dus daar heb ik wel bewondering voor? La Rabita, Spanje 9 bijdragen 1 nuttige stem, restaurant hotel van der werff schiermonnikoog. Hotel van der Werff Hotel. Beoordeeld op 4 mei via mobiele applicatie Matig eten onaardige bediening. Bij het haast legendarische hotel Van der Werff op Schiermonnikoog - sinds - is dit de standaardkamer.

Hotel Van der Werff Is dit uw bedrijf. Tenzij ze BN-er zijn, want dan moet je in ieder geval bij Van der Werff worden gezien". Wij hebben bij dit hotel op het terras gezeten om even een lekker drankje te doen. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen.

Gezellig sjiek!

Zoover Awards. Vis en zeevruchten. Wie zijn wij? Philipp

Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Ik kan me aansluiten bij vele andere beoordelingen. Do not know.

Auteur: Ferri
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen