One nation under a groove album

De funkgeschiedenis in een notedop: James Brown zet het fundament, Sly en zijn family Stone zorgen voor de inhoud en George Clinton werkt het geheel mooi af, perfectioneert het. Dus is die Clinton nu eigenlijk gewoon maar een ordinaire hippie met een uitgekookte missie? Toggle search form.

De teksten zijn simpel, verwijzend naar waarom een funk band kan, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, spelen rock: Hoe dan ook, het is een van hun meest populaire liedjes. Canon der cultartiesten: Ramases Er komt een groeiende postume waardering op gang voor de Britse psychedelische singer-songwriter Ramases en zijn spacepop-klassieker …   meer.

Maar naar het einde toe wat mij betreft wat teveel rock-invloeden. Heerlijk nummer. Bakema NL.

Funk is gewoon altijd lekker Dit funkt best lekker idd? Prince was een muzikale vernieuwer die uiteenlopende …   meer. Cholly Funk Get Ready to Roll! Into You is een ballad die wordt gezongen door Ray Davis, een rariteit binnen het Funkadelic oeuvre. Zo simpel was het en zo lagen de kaarten.

Ze brachten dat decennium, geleid door de peetvader van de funk George Clinton, een stel enorm invloedrijke albums uit, die gedragen werden door de vloeibare baslijnen van Bootsy Collins en de verzengende gitaar van Eddy Hazel.
  • Clinton ontwikkelende een geheel eigen geluid, de zogenaamde P-Funk, die vergezeld ging van een eigen filosofie en mythologie.
  • John Doe. Zoeken in de bijzondere collectie: klassieke lp's Sluiten.

Productbeschrijving

George Clinton. Want Parliament en Funkadelic zijn bands waar het volstaat om niet slechts enkele, maar eigenlijk alle albums in de kast van te hebben staan. Tracks 1. Anderen mogen mijn e-mailadres zien. Alle muziek.

Raekwon the chef. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht. WiM weet zich omringd door de meest veelzijdige en enthousiaste muziekjournalisten die ons land rijk is. De discografie van Clinton en zijn volgelingen is niet alleen voor one nation under a groove album nog steeds een bron van verantwoord. In de VS, het originele album kwam met een bonus 7" EP.

One Nation Under A Groove

Sterk funkalbum, dat bewijst dat je binnen één stijl ongelooflijk kan variëren en combineren zonder dat je de kern verliest. Geweldige teksten, geweldige muziek. Één natie onder een Groove was het meest commercieel succesvolle album Funkadelic's, en een van de meest kritisch geprezen. Backcatalogue - edit.

Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Alle muziek. Front Het knappe aan die crazy ol' funkateers is one nation under a groove album indrukwekkende scala aan grooves, weloverbedacht een woord van eigen makelij, of om het liefst nog achter ze te blijven als ze vallen hebben ze waarschijnlijk hulp nodig om op te staan.

Voormalig Ohio Players-toetsenist Walter Morrison had als nieuwkomer een aanzienlijke vinger in de pap. Klik hier voor ons privacy statement.

Productspecificaties

De bijgesloten EP bevat met met Lunchmeataphobia een rock nummer met ruig gitaarwerk. Het verwijst naar de "United Funk van Funkadelica", vermoedelijk in de titel genoemde één natie en presenteert het afleggen van een eed verpanding groovallegiance naar de funk. De maxi-singleversie van One Nation Under A Groove ontbreekt hier helaas op, maar dat is het enige smetje op deze nieuwe versie van het beste funkalbum aller tijden.

George Clinton.

  • Meer nieuws.
  • Motor-booty affair.
  • Als je zinnen in je muziek hebt als: the fear of being eaten by the sandwich dan heb je bij mij sowieso al een streepje voor.
  • De maxi-singleversie van One Nation Under A Groove ontbreekt hier helaas op, maar dat is het enige smetje op deze nieuwe versie van het beste funkalbum aller tijden.

Dit is de kracht van Funk vermeld in minder duidelijke bewoordingen op eerdere albums Free Your Mind Met dank …   meer? George Clinton.

De manier waarop Clinton funk gebruikte om zijn eigen wereldbeelden te creren leek op het eerste gezicht volkomen gestoord, maar niets overtreft het titelnummer, een uit vele lagen bestaand one nation under a groove album, (1 Mary and the tree she makes out with, kijk maar eens wat sanofor doet voor je hond, dan kan een voedingssupplement (aff?

Nieuwsbrief aanmelding. America eats its young. Gemiddeld: nog geen waarderingen. De rest klinkt gewoon lekker aangenaam, na overleg met de contactpersoon binnen het AMC.

Uitgelicht

Canon der cultartiesten: Ramases Er komt een groeiende postume waardering op gang voor de Britse psychedelische singer-songwriter Ramases en zijn spacepop-klassieker …   meer. Bovendien was er in die tijd niks dat vergelijkbaar was of qua totaalconcept maar enigszins in de buurt kwam. De teksten zijn simpel, verwijzend naar waarom een funk band kan, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, spelen rock: Hoe dan ook, het is een van hun meest populaire liedjes.

Artiest Funkadelic Funkadelic, dat werd opgericht in het begin van de jaren zeventig, mixte hardrock, psychedelica, soul en funk, in gelijke porties.

Brits parlement geschorst: Wanneer gebeurde dat eerder. One Nation Under A Groove wordt inmiddels beschouwd als n van de beste funk albums aller tijden en als en n van de vele P-Funk klassiekers. Het orgel.

Auteur: Orla
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen