Kia picanto comfortplusline navigator interieur

Technologieën en veiligheidssystemen Alle slimme technologieën en veiligheidssystemen ontnemen op geen enkele manier de verantwoordelijkheid van de bestuurder om het voertuig veilig te bedienden. Bent u ZZPer? Cerato   0.

Optima Sportswagon   0. Brandstof Benzine Benzine   Startonderbreker   Als consument of erkenninghouder wilt u weten of de tellerstand klopt van het voertuig dat u wilt kopen. Door het registreren van tellerstanden op wettelijk voorgeschreven momenten, wil de RDW in samenwerking met NAP deze tellerfraude tegengaan.

Moet nu weg Moet nu weg   0. Direct goed geregeld. Bekijk ook de verkoopvoorwaarden. In wordt Kia slachtoffer van de financile crisis in Azi. Sorteer op Standaard Datum nieuw-oud Datum oud-nieuw Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Bouwjaar nieuw-oud Bouwjaar oud-nieuw Kilometerstand laag-hoog Kilometerstand hoog-laag. Bruin   0.

Veel of weinig kilometers maar allemaal in…. Inmiddels bouwt het geen modellen in licentie meer, maar ontwikkelt de fabrikant zijn eigen modellen.
  • Airco, navigatie Direct goed geregeld.
  • Grijs   1.

Ik ben geïnteresseerd in dit aanbod. Neem contact met mij op....

Pride   0. Kies maar uit! Lees meer over WLTP. Zie omschrijving. Nog 4 jaar originele kia garantie Mentor   0. Sorteer op Standaard Datum nieuw-oud Datum oud-nieuw Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Bouwjaar nieuw-oud Bouwjaar oud-nieuw Kilometerstand laag-hoog Kilometerstand hoog-laag.

  • USB   4. Groen   0.
  • Verzenden   0.

Handgeschakeld Handgeschakeld   Joice   0. Wij zijn een bedrijf met een…. Vraag dan nu geheel vrijblijvend een persoonlijk inruilvoorstel aan.

Over deze Kia Picanto

Klanten over de Picanto gemiddelde waardering Ontdek meer. Als de tellerstand wordt teruggedraaid, valt dat dus meteen op en is er sprake van tellerfraude. Voor de eerste 3 jaar geldt geen kilometerbeperking. Veel of weinig kilometers maar allemaal in een perfecte conditie zowel optisch als technisch.

Levering Ophalen Ophalen   4. De Kia Picanto. Dit model is met twee miljoen verkochte exemplaren een groot succes. Financiering aanvragen. Panoramadak   0. Onderhuids is het een Mazdamaar het ontwerp is van Kia zelf.

€ 11.890,-

Het bedrijf gaat failliet en wordt overgenomen door die andere grote Zuid-Koreaanse autofabrikant; Hyundai. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app.

Een week   8.

Een imponerende verschijning. Kia is een Zuid-Koreaanse autofabrikant. Lees meer. Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. De voordelen van BOVAG Garantie op een rijtje Minimaal zes maanden garantie op de aankoop van een gebruikte auto Drie maanden garantie op reparaties en onderhoud Duidelijke en met consumentenorganisaties ANWB en Consumentenbond afgestemde garantievoorwaarden Betrouwbare kilometerstand Tijdens garantiewerkzaamheden krijgt u passend vervangend vervoer Onpartijdige hulp bij klachten bij onenigheid over de uitvoering en uitleg van de BOVAG Garantie en de Algemene Voorwaarden van BOVAG Toegang tot de Geschillencommissie indien de bemiddeling niet leidt tot een oplossing Nakomingsgarantie - indien de Geschillencommissie een bindende uitspraak doet in een zaak, kia picanto comfortplusline navigator interieur, u heeft geen recht op garantie als u bij de aankoop schriftelijk heeft afgezien van garantie, for ov geldig goede vrijdag. Sportpakket   0.

Doe nu een gratis taxatie en kia picanto comfortplusline navigator interieur een persoonlijk inruilvoorstel.

WIJ RESPECTEREN UW PRIVACY

Sorento   0. Aangeboden sinds Vandaag   1. Een smartphone met data abonnement is benodigd om diensten te activeren dit geldt niet voor modellen voorzien van UVO Connect. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de manuren.

Het draadloos opladen van een smartphone is alleen mogelijk met een daarvoor geschikt toestel of QI-module. Parkeercamera   3. Sportstoelen   0.

Auteur: Majorie
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen