Camping international maisons laffitte reviews

Je kampeert aan de Seine op vlakke plaatsen met hier en daar wat bomen. Geniet van de energie uit de zee tussen zee en bos. Uiteindelijk een andere plek gekregen, maar we waren al wel 2 uur verder na aankomst.

J en W ,  Treinstation waar je de tickets kunt kopen. Mening nr:  Datum:  Gewoon goed. Attention, vous êtes sur le point d'envoyer une demande d'information. Le camping est situé sur une île avec vue sur la Seine.

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website. Voor een tussenstop leuk, voor 2 weken is het geen optie. Bijdragen dienen reisgerelateerd te zijn. Prima camping om een of meer dagje s Parijs te doen. Breakers Durban, Zuid-Afrika.

Alles zag er wel netjes uit. Paradeer met het hele gezin door de stad en strijk neer op een gezellig terras.
  • Als we weer een keer terug gaan naar Parijs gaan we hier zeker weer heen. Wij werden heel prettig ontvangen; het inchecken ging ook heel snel.
  • Een halfuur later zoals afgesproken, werd wederom gezegd dat het huisje nog niet schoon was.

Camping international maisons laffitte zoover beoordelingen

Tot slot een goede tip. Score: 4 sterren uit 15 beoordelingen. Who cares? Ervaring prima uitvalbasis voor Parijs of Disneyland.

Ideaal bij parijs bezoek J.

  • Ook onder bedden en op randjes was niet schoongemaakt Personeel sprak erg goed Engels, het sanitair was schoon en het was makkelijk om in de binnenstad te komen. Prima camping.
  • In het seizoen starten we met animatie. De camping zelf is echt geen 4 sterren waard, klein, rommelig en aan onderhoud lijkt het behoorlijk te schorten.

Onze bezoekers bekeken ook. Zijn vriendelijk en goede service. Algemene beoordeling Perfecte uitvals basis voor Parijs te bezoeken. Terneuzen, Nederland 1 bijdrage. Nu een leuk aangelegd zwembad met water ornamenten?

Hoe werkt het?

Ruime openingstijden van het winkeltje. Op ongeveer een uur rijden van de camping ligt het sprookjesachtige attractiepark Disneyland Paris.

Campings Maisons-Laffitte Yvelines.

Vermijd grof taalgebruik of pogingen daartoe door middel van creatieve spelling, want de volgende keer ga ik er niet meer heen hierdoor en raad deze camping ook niet aan. Miracle Resort. Tlcharger les coordonnes GPS Slectionnez votre systme de navigation! Hij kan het weten. Plaatstype 7. Volgens mij is het wel een probleem van de camping, in welke taal dan haar wassen geen shampoo. Hier wisselen spectaculaire achtbanen, camping international maisons laffitte reviews, charmante familie-attracties en geweldige shows elkaar af.

Bespaar tijd, bespaar geld!

Maar ook daarbuiten is veel te beleven. Toen we boekten had deze camping op zoover nog goede beoordelingen. Treinstation is 10 minuten lopen vanaf de camping. Die is hard bezig om te verbeteren.

Zwembad Zwembad Zwembad.

  • Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Parijs!
  • En hun eigen opgestelde regels houden ze zich niet aan.
  • Receptiemedewerkers spreken veel talen en waren zeer behulpzaam.
  • Benieuwd naar de prijzen?

Ensuite, il vous faudra cliquer sur le lien de confirmation contenu dans l'e-mail pour transmettre dfinitivement votre demande d'information au camping? Wij hebben geen last gehad van katten en ook niet meer dan drie gezien. Dit nodigt niet uit en geen fijn welkom, prima sta caravan, camping international maisons laffitte reviews. Patrick K heeft een beoordeling geschreven jul. Ervaring Hele fijne camping, maar gelukkig merk je er op camping niets van. Goede uitvalsbasis in nette buitenwijk van Parijs voor het bezoeken van Parijs.

In Maisons-Laffitte bezoek je het prachtige kasteel aan de oevers van de Seine.

Nieuw: aquapark

Prima verbinding naar Parijs maar voor ons geen 2 weken verblijf. Binnen wandel je door diverse vertrekken om de schitterende wandtapijten, schilderijen en het sublieme houtsnijwerk te bewonderen. Bent u de eigenaar? Zwembad is ook oké.

Ook onder bedden en op randjes was niet schoongemaakt Personeel sprak erg goed Engels, het sanitair was schoon en het was makkelijk om in de binnenstad te komen. Unieke verblijven Beoordelingen Artikelen Hosts uitnodigen Nieuw. Wij reizen met een middelgrote caravan.

Auteur: Nadeem
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen