Wellness centre de thermen rosmalen

Duur maar lekker. Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch. Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

In het saunagedeelte ervaart u de luxe die hoort bij wellness, even wegdromen in eén van onze warm water baden of saunacabines. Verder opvallend dat normaliter een dag maximaal 21,50 of 25e pp kost en voor een avondprogramma van 3 uur 16,-. You can look at 4 vacation photos van Wellness Centre De Thermen. Kies uit een van onderstaande afbeeldingen voor een categorie. T is het allemaal niet.

Wellness Centre De Thermen scores a 5. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Beoordelingen Datum van activiteit: april. Goed en Ooit al eens eerder geweest vermoedelijk van andere eigenaren nu. We komen zeker terug Mieke van Erp.

Ooit al eens eerder geweest vermoedelijk van andere eigenaren nu.

Toegang tot de sauna voor een dag

Bekijk 1 hotel in de buurt Bekijk alle 26 restaurants in de buurt Bekijk alle 5 attracties in de buurt. De Brabantse sfeer en gemoedelijkheid vindt u terug in ons restaurant waar u kunt genieten van een hapje of een drankje, waar u even tot rust kunt komen met een boekje, krant of tijdschrift.

Het ruikt ook in het restaurant téveel naar eten. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Datum van activiteit: april Add review Add photos.

  • Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant. Attracties in de buurt Bekijk alle 5 attracties in de buurt.
  • Bedankt voor je hulp!

Mijn moeder verslikte zich heel erg tijdens een rasul behandeling, zonder twijfel werd mijn vraag voor hulp opgevolgd en kwam iemand star wars gadgets nederland met wat brood dat helpt mijn Heel veel ruimte voor verbetering, Instagram. Na afloop op vriendelijke manier "tips" gegeven en de manager kwam er bij.

Daarvoor complimenten. Je vraagt je dan echt af wie hier over na heeft gedacht? Wellness centre de thermen rosmalen 3. Add review Add photos!

Met uw saunabon naar Rosmalen!

Wij gaan deze sauna niet meer bezoeken. Datum van activiteit: januari Maar alle faciliteiten zijn in goede staat.

Zijn er eetgelegenheden bij deze plek of activiteit. Lijst wordt bijgewerkt Heerlijke sauna, fijne uitstraling en goed personeel.

Wij beschikken ook over onze eigen hammam wat u solo kunt boeken en in duo vorm, in combinatie met Ghassoul is ook mogelijk. Ontvangen studenten korting op de prijs.

Ik kom hier bijna iedere week vind het een enorm fijne sauna, alleen merk ik de laatste tijd dat het eten een heel matig niveau heeft, en er elke week wel iets het niet doet of kapot is. We vonden het een geweldige ervaring om met de kinderen naar de sauna te kunnen. In de omgeving.

  • Kunnen mensen in een rolstoel comfortabel terecht bij deze plek of activiteit?
  • Beoordeeld op 13 november Overal stinkt het verschrikkelijk.
  • Na één keer dus niet meer in gezeten.
  • Fijne sauna, veel keuze, prima eten.

In de omgeving. Datum van activiteit: februari Beoordeeld op 17 oktober Heerlijk relaxen en rustige ambiance. Hoogtepunten uit beoordelingen. Na n keer dus niet meer in gezeten. De volgende keer gaan we voor andere sauna, veel netter en klantvriendelijker. Ik denk dat ik het anders had afgehandeld maar ik kreeg het idee dat het allemaal wellness centre de thermen rosmalen zo belangrijk was.

Help je favoriete locatie aan een BlootKompas! award!

Klik hier voor meer informatie. Maar verder vinden wij de sauna erg gedateerd en nodig toe aan vernieuwbouw. Wie zijn wij?

Heerlijke sauna, fijne uitstraling en goed personeel!

Beoordeeld op 17 oktober Heerlijk relaxen en rustige ambiance. Sauna 75 graden klopte niet met de temperatuur deze was 90 graden dit was overal het geval. Heerlijk genieten en ontspannen, dat is waar Wellness Centre De Thermen voor staat.

Auteur: Oktay
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen