Vpro zondag met lubach live

Arjen legt uit aan de hand van vijf vingers uit hoe die arm zo lang is geworden. Documentairedrieluik over drie decennia dance in Nederland.

Het gordijnpaleis van Ollie Hartmoed Niemand heeft zo'n krankzinnig ingewikkelde familie als Ollie Hartmoed 9. Rapper Yes-R gaat bij kinderen langs om met behulp van een rap verkering te vragen. Ersin Kiris reist als journalist én als toerist naar populaire vakantieoorden.

Verwennen we onze kinderen teveel en is dat zo schadelijk als de deskundigen ons willen doen geloven? Beagle Reisprogramma in de voetsporen van Darwin. Europa achter de schermen De driedelige serie Europa achter de schermen laat zien welke felle discussies er achter de gesloten deuren van de EU worden gevoerd.

In deze serie ontleedt, interpreteert en bekritiseert Kasper C. Wim Brands gaat op reis naar zes schrijvers die internationaal beroemd zijn. Zondag met Lubach De Wiv x bekeken Zondag met Lubach Wintertijd, vpro zondag met lubach live, failliete ziekenhuizen en Tim de Wit x bekeken Officile website.

Chasing the Moon Zesdelige documentaireserie over de race naar de maan, vanaf begin tot de tijd na de eerste landing. De grens Tommy Wieringa onderzoekt de rafelranden van Nederland.

United Stuff of America Met een lege doos door Amerika, op zoek naar spullen voor de kinderen in Nicagarua. In de verkiezingscampagnes leek één onderwerp vaak terug te komen: de Nederlandse identiteit.

Zesde seizoen Zondag met Lubach

Tom Waes bezoekt vreemde vakantielanden. Ffukkie slim Animatiefilmpjes over een geel mannetje dat samen met zijn beste vriend Andy Wormhole in Ghettostad woont. Maar liefst een miljoen mensen slikt antidepressiva. In het regeerakkoord staat onder andere dat Venezuela bijzondere aandacht verdient, want er dreigt een dictatuur te ontstaan en burgers vluchten massaal naar het buitenland, ond The Mind of the Universe Robbert Dijkgraaf kijkt met topwetenschappers naar het wereldwijde netwerk van kennis.

Een vijfdelige podcast over een fatale vriendschap in de jaren Chris Zegers geeft "toeristische achtergrondinformatie" bij het noemen van de naam van een land.

Buitenhof Politiek interview- en debatprogramma, zondag leuke namen voor een kater Leaving Neverland Een vier uur durende documentaire over het vermeend kindermisbruik door n van de grootste popsterren ooit: Michael Jackson. Vanuit theater Bellevue in Amsterdam: Zondag met Lubach, nagespeeld door kinderen. Infantilio Een black comedy over de absurditeiten van het volwassen leven, zwartkomische korte film van VPRO Dorst over hoe de Nederlander geconfronteerd wordt met de komst van de vluchteling, vpro zondag met lubach live.

Valt een man uit de lucht Een bizarre, click Clear This Setting You're good to go.

Achtste seizoen Zondag met Lubach

Vrolijke Kerst Feelgood dramaserie: wat doe je als je alles kwijtraakt en helemaal opnieuw moet beginnen? The Clinton Affair Zesdelige documentaireserie over de afzettingsprocedure tegen president Clinton. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Arjen neemt van achter zijn desk het nieuws van de afgelopen week op satirische en ludieke wijze door, vpro zondag met lubach live. Satirische radiosoap met suffe jingles en interviews over non-items; een nieuw seizoen vanaf. De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan, maar veel gemeenteraadsleden gaan bijna ten onder aan het werk.

Toggle navigation Uitzending Gemist. Platform voor boekenwurmen.

Kijk alle afleveringen online

Wat is het ideologische verlangen van Geert Wilders? Tim den Besten interviewt gasten over hun leven en favoriete gifjes. Bekijk hier alle afleveringen van Zondag met Lubach. Maar wie is deze man? In deze eerste aflevering van seizoen acht onderzoekt Arjen de huidige ontwikkelingen op gebied van censuur in Europa, naar aanleiding van de website EU vs Disinfo.

Verder faalde ESA opnieuw, maar bovenal is Trees een journalistieke zoektocht. Jeroen Pauw in de rol van xtc -dealer. Uitgewoond Webserie over bejaarden die moeten verhuizen als het verzorgingshuis waarin zij wonen moet sluiten. Auteur Maarten Biesheuvel is tachtig jaar geworden: VPRO eert hem met een twintigdelige podcast vol verhalen uit het radioarchief. Het vpro zondag met lubach live radioprogramma van de VPRO.

Trees is veel, zijn de kandidaten voor de nieuwe lij Te gast is muzikant Roel van Velzen. Een vier uur durende documentaire over het vermeend kindermisbruik door n van de grootste popsterren ooit: Michael Jackson.

Navigatiemenu

Jongerenprogramma uit de jaren tachtig gepresenteerd door Daan en Willem Ekkel. Etnisch Profileren. Wilfried de Jong Wilfried de jong presenteert zijn favoriete jazz- en soulplaten. Verder wor

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Tom Waes bezoekt vreemde vakantielanden. TreurTeeVee Potische, absurdistische en zeer melancholische teevee, Samsung of HTC.

Auteur: Maiko
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen