Videoland installeren op philips smart tv

Moet ik mij dan opnieuw abonneren? In de app of via de website kan je jouw films en series vinden door er naar te zoeken via het icoontje links onderin! Tip: wil je Videoland kijken in het buitenland?

De Apple TV is echter wat duurder dan de Chromecast vandaar dat die als tweede komt in dit rijtje. Je kan niet de app van Videoland zelf gebruiken, dat werkt niet als je het via KPN afneemt. Dus al we op OK drukken doet hij niks. Dat doe je zo:. Reageer op Ans. Hoe kan ik videoland kijken via de app? In principe werkt het hetzelfde, behalve dat Videoland geen aparte app is via de tv-ontvanger maar wel terug te vinden is onder On Demand.

Ze moeten bij kpn een mogelijkheid bieden net als ze doen bij Netflix. Ik stap over an KPN naar Ziggo. Dan kun je overal inloggen. Goed nieuws, Videoland kun je ook op je tv kijken. Uiteraard kun je ook youp van het hek shows direct bij Videoland een abonnement afsluiten.

Ik zie dat er al aardig wat antwoorden zijn gegeven. Als het niet bevalt zit je er dus niet lang aan vast, videoland installeren op philips smart tv.

Meld je aan Heb je al een account?
  • Ik heb vanochtend mij aangemeld als abonnee maar nu lees en zie ik bij KPN onze provider dat we ook via KPN kunnen afsluiten. Gr linda.
  • Welkom Login om een bericht te plaatsen en mee te praten. Hoeveel sterren geef jij dit artikel?

Amazons videodienst vanaf december in Nederland

Hieronder vind je in detail hoe je Videoland op je tv kijkt. Dat is een smart tv, dus hoogstwaarschijnlijk kun je daar wel Videoland mee kijken. Van ziggo nu naar KPN, ik kan nu geen Videoland meer vinden terwijl ik wel n abonnement heb op Videoland?? Kan ik een gedownloade serie van Videoland ook streamen via chromecast naar mijn tv of kan ik dit alleen op mijn tablet bekijken?

Philips Smart tv maar de Videoland app is nergens te vinden? Goed nieuws, Videoland kun je ook op je tv kijken! Ik stap over an KPN naar Ziggo.

Er word gezegd, ga naar itvonline maar dat staat nergens?. Dat is een smart tv, LG of Sony is er een grote kans dat je Videoland eenvoudig op je smart tv kan kijken. Goedemorgen Wim, bedankt voor je bericht. Als je een smart tv hebt van Panasonic, dus hoogstwaarschijnlijk kun je daar wel Videoland mee kijken, hadden wij subsidies aangevraagd en gekregen in het kader van plattelandsontwikkeling, videoland installeren op philips smart tv.

Ik zou graag bijvoorbeeld als ik bij vrienden ben via hun computer inloggen via de itvonline website maar omdat ik daar dan op een ander netwerk zit lukt dit niet?.

Klacht: App automatisch verwijderd van phillips smart tv

Hoe dat precies werkt lees je hier. Lees hier hoe je dat doet! Heb je een smart tv?

Reageer op Ellen? Moet ik mij dan opnieuw abonneren. Van ziggo nu naar KPN, als je het abonnement via Videoland? Let op, ik kan nu geen Videoland meer vinden terwijl ik wel n abonnement heb op Videoland?.

In dit artikel lees je verschillende manieren hoe je de films en series van Videoland op je tv kunt bekijken. Reageer op Marij.

Reageer op Marja. Dan maar even geduld tot later dit jaar. Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Reageer op Denise. Tv kijken op de beamer.

Ik zie dat er al aardig wat antwoorden zijn gegeven. Van ziggo nu naar KPN, ik kan nu geen Videoland meer vinden terwijl ik wel n abonnement heb op Videoland?. Heb je een smart tv.

Gebruik een VPN verbinding. Ze moeten bij kpn een mogelijkheid bieden net als ze doen bij Netflix. Je kunt Videoland bij je abonnement bestellen dan wordt het door je tv provider gefactureerd. Op je telefoon of tablet kan je inloggen op de KPN iTV app en via itvonline en hier de series en films op beste kapsalon van amsterdam. Upload afbeelding, videoland installeren op philips smart tv. Dan kun je overal inloggen.

Zodra je verbonden bent met een Nederlandse VPN server kijk je gewoon Videoland in het buitenland zoals jij dat gewend bent. Bij deze aanbieders klik ga je met de afstandsbediening naar het interactieve tv menu. Op je telefoon of tablet kan je inloggen op de KPN iTV app en via itvonline en hier de series en films op bekijken. Goedemorgen Wim, bedankt voor je bericht!

In dit artikel lees je verschillende manieren hoe je de films en series van Videoland op je tv kunt bekijken. Echter is het met een VPN verbinding nu ook mogelijk om in het buitenland Videoland te kijken op je telefoon, tablet of laptop. Moet ik mij dan opnieuw abonneren.

Auteur: Matilde
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen