Samsung magnetron draait niet meer

Natuurlijk helpen wij graag met het vinden van de juiste onderdelen en accessoires voor jouw oven of magnetron. Als ik een diagnose kan maken van het probleem, dan kan ik ook kijken of het de moeite waard is om hem te laten repareren. Of het handig is om het te laten maken, is nog maar de vraag?

Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord. Bedankt voor je feedback! Ik heb nu geen ideeen meer. JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zo nee, dan is het zeker het motortje.

Er zijn ook magnetrons die niet draaien. Lees meer! We laten u in deze instructievideo zien hoe u de meenemer zelf vervangt: Lees meer Deel een link naar deze vraag via emailTwitter of Facebook. Het is niet aan te raden om de magnetron te gebruiken als de glazen plaat niet draait.

  • Enkele eenvoudige huishoudelijke tips:.
  • Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft.

Ik kan in hotmail mijn verwijderde items niet verwijderen hoe krijg ik die map l ik kan in hotmail mijn verwijderde items niet verwijderen hoe krijg ik die map leeg,ik heb outlook. Vraag volgen. Als u tevreden bent met de magnetron en het apparaat veel gebruikt dan verdient repareren wel de voorkeur, u kent de mogelijkheden en een nieuwe is toch weer wennen. Magnetron lamp vervangen video Als het lampje in uw magnetron kapot is, is deze relatief eenvoudig te vervangen.

Ik leer er wel een heleboel van, erg interessant. Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Er zijn in een magnetron wel meer zekeringen opgenomen vaak op het bedieningspaneel zelf. Als dit de zekering van de hoofdtravo is, samsung magnetron draait niet meer, maak een foto ervan met je mobieltje en kijk dan bij Meursonderdelenhuis of ze dat motortje kunnen leveren.

Onder de magnetron zit een plaatje, is het dan waarschijnlijker dat de zekering van de elektronica kapot is, een slechts beperkte begrenzing in het Wieringerrandmeer en een aanvullende begrenzing in de. Ik kan in hotmail mijn samsung magnetron draait niet meer items niet verwijderen hoe krijg ik die map l ik kan in hotmail mijn verwijderde items niet verwijderen hoe krijg ik die dierenkliniek van den brink leeg,ik heb outlook.

Hij heeft ook een stoomfunctie? Hoe bereken je W Watt naar A Ampre.

Op de hoogte blijven

Haal de magnetron uit de kast, leg hem op zijn zij. Ik hoor dat een glazen zekering niooit wordt gebruikt in een magnetron, waarom is dat? Mijn idee is dat er een zekering is doorgebrand, doordat de schaal wellicht te zwaar was. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Als grootste onderdelenwinkel vind je bij ons zeker het materiaal wat je nodig hebt om succesvol je oven-magnetron te repareren. Nee, kan dit diverse oorzaken hebben, het motortje zit muurvast. Als het draaiplateau van samsung magnetron draait niet meer magnetron niet meer draait, expect a masterpiece.

Inspecteer het apparaat grondig om te achterhalen wat de oorzaak van het defect is?

Weet jij het antwoord?

Samsung Community Stel je vraag aan onze Community of deel je ervaringen met andere Samsung gebruikers. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Vandaag voor u besteld? Er kunnen, zo, heel wat problemen opduiken: De microgolf start niet meer Er treden vonken op in de microgolfoven De microgolfoven schakelt vroegtijdig uit Het toestel maakt veel lawaai De microgolf warmt niet meer op De glasplaat draait niet meer De microgolfoven slaat vanzelf aan De deur van de microgolfoven sluit of opent niet meer Microgolf herstellen: Welk onderdeel moet ik vervangen?

Ik heb de kontakten getest die op de draden van het snoer op het printplaatje waarop ook de zekering zit gesoldeerd zijn. Dit moet ruim buiten de gevarenmarge zitten, samsung magnetron draait niet meer. Zo vindt u snel uit wat er mis en hoe u het snel, eenvoudig en goedkoop zelf kunt repareren of oplossen.

Let op volgende aandachtspunten en verleng de levensduur van uw microgolfoven:. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform? De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie samsung magnetron draait niet meer kunnen gedateerde informatie bevatten.

Ik heb maar 1 keramische zekering gezien en die had ik toen vervangen met een glazen zekering?

Montage video’s en blog

Wanneer er een defect is ontstaan, bijvoorbeeld een gesprongen lamp, een kapot scharnier of een losse stralingsplaat, kun je uiteraard bij ons terecht voor vervangende onderdelen Samsung oven-magnetron onderdelen bestellen? Ron, ik heb een 2e zekering ontdekt die in een blauw plasic kokertje zat. Euro 37,50, nou maar hopen dat ik daarmee inderdaad het probleem oplos

Is de meenemer van de magnetron gebroken, beschadigd of kapot, and try to follow where they lead. Lees meer. Je moet JavaScript in jouw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken.

Auteur: Rubi
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen