Planten die de lucht zuiveren

Daarnaast is de plant groot wat ook zorgt voor meer luchtzuivering en zeer eenvoudig te onderhouden. De bodem moet gelijkmatig vochtig zijn, maar mag tussen het drenken drogen.

Onderzoek van NASA over luchtzuiverende planten. Luchtzuiverende Calathea  Pauwenplant De Calathea staat bekend als de Pauwenplant vanwege zijn prachtige paars groene bladeren. Hij heeft weinig onderhoudt nodig, dus als je een keer vergeet water te geven heeft dat geen grote gevolgen, hij wordt tenslotte niet voor niets onverwoestbaar genoemd! De lepelplant is ideaal als je geen groene vingers hebt.

De Bamboo palm is een mooie exotische luchtzuiverende plant en is net als veel andere soorten in de palmenfamilie makkelijk te onderhouden.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Welke kamerplanten maken het beste de lucht schoner. Te koop: jaloersmakend Amsterdams appartement. Voor een gezond en prettig binnenklimaat spelen er verschillende dingen mee, voldoende daglicht en een goede luchtkwaliteit, planten die de lucht zuiveren, een kleurenscherm en een camera. Spathiphyllum Sweet Lauretta witte Lepelplant cm 24 cm.

Planten geven zuurstof, dat wist ik al maar ze brengen zoveel gezelligheid, geven sombere plekjes en donkere plekjes een heel andere uitstraling.

2. Mexicaanse Dwergpalm © iStockphoto

Het is namelijk een van de beste planten in het zuiveren van tolueen en xyleen en ziet er ook nog eens super uit in je huiskamer. Altijd leuk om mail te ontvangen van Intratuin met vele goede en gezellige tips. Wil je weten wat de planten van Air So Pure voor jou kunnen betekenen, kijk dan op hun website. Wanneer je je huis hebt schoongemaakt ziet de boel er meestal weer heerlijk fris en schoon uit. Over het algemeen kunnen we de volgende aantallen hanteren.

Overal in huis met verschillende kleuren kun je spelen en maakt het nog mooier. Kentia Howea Forsteriana cm 21 cm.

  • Sanseveria is er in vele soorten en maten en heeft door haar moderne vormen een compleet eigen stijl ontwikkeld.
  • Lees hier meer over de verschillende soorten ventilatiesystemen. Ze helpen trouwens niet alleen de luchtkwaliteit te verbeteren, maar zorgen ook voor een betere akoestiek, sfeer en maken van je huis echt een thuis.

Planten die de lucht zuiveren Rubberplant is n van de makkelijkst te onderhouden planten. Sansevieria Deze kamerplant wordt ook wel onverwoestbaar genoemd. Bij gebruik van onze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Hoewel planten wel degelijk een luchtzuiverend effect hebben, is uit verschillende onderzoeken gebleken dat dat effect in de praktijk slechts beperkt is in vergelijking met de meer efficinte methodes zoals ventilatie.

De planten in deze top 10 danken hun notering aan de mate waarop ze de lucht zuiveren, hoe zorgeloos ze zijn in onderhoud en hoe goed ze de lucht vochtig houden! Een plant heeft om te groeien een aantal stoffen nodig, planten die de lucht zuiveren.

Luchtzuiverende Varens

Wolverton verwijderde de Areca-palm meer tolueen en xyleen dan elke andere plant. Een zuidoostelijke raam in een gematigd warme kamer is de perfecte locatie. De vrede lelie is gemakkelijk te verzorgen en bloeit in prachtige witte bloemen.

Hoewel deze plant graag gelijkmatig vochtig blijft, houdt hij er niet van om te water te worden of in stilstaand water te zitten. Bovenstaande binnenplanten planten die de lucht zuiveren zijn geselecteerd en getest door Air So Pure vanwege hun luchtzuiverende eigenschappen.

De Krulvaren Ook de krulvaren heeft weinig verzorging nodig. Hoe filteren luchtzuiverende planten de mooiste terras loosdrechtse plassen. Rubberplant Ficus robusta Verwijdert de stoffen:  formaldehyde De Rubberplant is n van de makkelijkst te onderhouden planten.

Hij is geschikt voor mensen die houden van bladeren met aparte vormen. De lepelplant is over het algemeen makkelijk te verzorgen en heeft minimaal n keer per week een scheut water nodig.

Zijn planten die de lucht zuiveren voldoende?

School Veel klaslokalen worden helaas slecht geventileerd. De bodem moet vochtig gehouden worden, maar mag uitdrogen tussen het besproeien. Wensenlijst is leeg. Bestand tegen bijna alle insecten en zuivert ook de eerder genoemde stoffen.

Dat betekent een schonere n frissere lucht in huis. De hoeveelheid lucht die een plant zuivert hangt af van de grote van planten die de lucht zuiveren plant en van de ruimte waar hij in staat. Omdat we steeds meer tijd binnen doorbrengen - bijvoorbeeld door thuiswerken - is het belangrijk daar eens bij stil te staan. Wil jij zeker weten dat jouw viervoeter veilig is.

Maar de plant kan zeker een grote rol spelen in het verbeteren van de luchtkwaliteit in je huis! Hoi Jan, planten die de lucht zuiveren, dat verschilt bij elke plant. Plaats in half zonlicht zonder tocht met temperaturen tussen C. Spathiphyllums, hoewel langzaam groeiend, zijn mooie bloeiende planten met een witte bloem.

9. Bostonvaren

De lepelplant is over het algemeen makkelijk te verzorgen en heeft minimaal één keer per week een scheut water nodig. School Veel klaslokalen worden helaas slecht geventileerd. Vervolgens worden deze stoffen in de plant of de wortel opgeslagen en afgebroken.

Welke luchtzuiverende planten het meest geschikt zijn voor jouw kamer lees je hieronder. Kijk ook eens naar de volgende berichten:. Let op hij is giftig voor mens en dier.

Auteur: Hasna
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen