Pasta met spinazie en garnalen

Ik gebruik geraspte parmezaanse kaas van de jumbo, maar je mag ook gewoon geraspte kaas gebruiken hoor. Komt donderdag meteen op tafel!

Terwijl de spaghetti kookt, bereid je de garnalen. Wij hebben gewoon kookroom uit de supermarkt gebruikt, elke variant is mogelijk. Hi Mohammed, Dankjewel, heel lief! Verwarm voor een paar minuten. Hi Pauline, Wat een heerlijk en makkelijk recept!

Simpel 20 m.

Maak deze pasta met garnalen, het was heerlijk en in een mum van tijd was het klaar, als je net als ik dol bent op alles uit de zee. En met kipfilet is dit ook erg lekker. Tags: garnalen kookroom spinazie tagliatelle zongedroogde tomaten! Voeg tot slot de garnalen weer toe! Ik heb dit gerecht klaargemaakt, Canada.

Margot 12 november om Lekker en snel te maken, helemaal goed dus! Vanavond gemaakt en het was echt heerlijk! Als de garnalen roze worden voeg je de ui, knoflook en de rode peper toe.
  • Oeh wat een lekker en ook makkelijk zelf te maken recept!
  • Hi Loubna, Jazeker, je kunt de spinazie helemaal weglaten en eventueel cherry tomaatjes toevoegen of rode paprika.

35 reacties

Ik heb de garnalen zelf gepeld. Heerlijk recept! Om een reactie te kunnen plaatsen dient u JavaScript in te schakelen en Cookies toe te staan, vernieuw vervolgens deze pagina. Viswijf klinkt een beetje raar, vind je ook niet?

Volg je me al?

Vandaag mag ik 27 kaarsjes uitblazen. Door het water bouillon krijg je juist een romige saus en wordt de spinazie ook gaar. Giet ondertussen de pasta af en laat uitlekken. Ziet er heerlijk uit wil het morgen maken. Op 24 september van dit jaar was ik daar voor een workshop latte art en pasta maken.

Enjoy: Groetjes, Annabelle - Chickslovefood! Je kunt daar even een kijkje nemen, pasta met spinazie en garnalen.

Zo maak je de pasta met garnalen en spinazie à la Vapiano

Schep de garnalen op een bord en zet opzij. Serveer de pasta met wat geraspte parmezaanse kaas. Wat leuk om te horen!

Peter - 05 jul. Kan ik de spinazie met wat anders vervangen. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Serveer de pasta met wat geraspte parmezaanse kaas. Leonie - 11 mrt?

10 reacties

Het werd de pasta met garnalen. Lisan - 24 mrt. Ja dat kan, geniet ervan: Groetjes, Annabelle — Chickslovefood. Jiske 20 november om Pauline, wat een super lekker gerecept!

Reacties Hmm, en qua olijfolie een scheutje. We gaan nog vele recepten proberen Pauline 16 mei om Een paar flinke eetlepels, pasta met spinazie en garnalen. Serveer de tagliatelle met de saus. Marloes Bezemer 31 januari om Dankjewel Pauline, dat ziet er heerlijk uit.

Groetjes Anita Beantwoorden. Ik ben gek op garnalen en pasta dus maak dit maar al te graag. Skip to content.

Ingrediënten

Je kunt daar even een kijkje nemen. Tags: garnalen kookroom spinazie tagliatelle zongedroogde tomaten. Hou me aanbevolen voor meer van zulk soort recepten. Dat ziet er lekker uit!

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Schil en snipper de ui en bak zo'n minuten in dezelfde pan. Deze ga ik vanavond klaarmaken, bedankt voor het recept?

Auteur: Lenneke
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen