Outlook wachtwoord veranderen ipad

Met Outlook. U kunt ook worden gevraagd om een pincode in te voeren.

Klik op uw afbeelding rechtsboven in het scherm en selecteer Mijn account. Zie Tweeledige verificatie voor Yahoo instellen voor meer informatie over het genereren van een uniek wachtwoord voor Outlook , en Dit is een eenmalig wacht woord dat u invoert in plaats van het wacht woord voor uw normale account wanneer u uw account voor de eerste keer instelt.

U kunt uw wachtwoord wijzigen in Outlook Web App in slechts een paar stappen. Zoek en download de app Intune-bedrijfsportal. Dit is afhankelijk van uw e-mailprovider. Als u de code daar niet kunt vinden, selecteert u Een andere verificatieoptie gebruiken.

U moet de app opnieuw opstarten om door te gaan. France - Franais. Ja Nee. Puerto Rico - Espaol. South Africa - English!

U kunt uw wacht woord op twee manieren bijwerken in Outlook. Laat het ons weten! Hierdoor kun je de dienst eenvoudig gebruiken in iOS.
  • Philippines - English. Perú - Español.
  • Slovensko - Slovenčina. Volg de aanwijzingen die op uw apparaat verschijnen voor de gegeven omstandigheden.

Software as a Service

Nadat u Outlook hebt geopend, wordt uw ervaring bepaald door een aantal factoren, waaronder de beleidsinstellingen van uw bedrijf en of u eerder bedrijfsbronnen op uw apparaat hebt gebruikt. Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op Ik ben mijn wachtwoord vergeten. In een webbrowser moet u zich aanmelden bij Outlook Web App via de URL die u hebt gekregen van de e-mailbeheerder van uw organisatie.

Ga naar uw account- of profielinstellingen. Het wacht woord wordt automatisch opgeslagen.

  • Het pictogram ziet er zo uit: Tik op Account toevoegen als uw account is gevonden. Als er meerdere accounts op de computer worden gebruikt, kiest u het account waarvoor u het wachtwoord opnieuw wilt instellen.
  • Indonesia Bahasa - Bahasa.

Crna Gora - Srpski. Per - Espaol! Ondersteunende iOS versie controleren. Beste apps voor tweestapsverificatie op iPhone en iPad. Als u uw wachtwoord wilt bijwerken in Outlook, gebruikt u de volgende stappen.

Waarom kan ik het wacht woord op twee plaatsen wijzigen?

Lees meer. Standaard staan alle opties aangevinkt. Referentiemateriaal voor Outlook voor iOS. Gebruik cijfers en letters.

Danmark - Dansk. Slim email doorzoeken in Mail-app voor iPhone en iPad. Maar ik heb echter geen keus, waardoor je via de Outlook-app je mail kunt bekijken. Hier is het Engelstalige artikel ter referentie. Microsoft heeft voor Outlook een eigen app uitgebracht, moet mn iphone syncen voor het werk, outlook wachtwoord veranderen ipad.

Outlook en Hotmail op je iPhone

Nieuw iOS 12 macOS Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners. Probleem melden.

HomePod bedienen via de iPhone of iPad. Selecteer Sluiten nadat in Outlook uw accountinstellingen zijn getest. Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw bedrijf outlook wachtwoord veranderen ipad om uw account automatisch te configureren.

Ga naar de optie Accounts en wachtwoorden? Voer uw Apple-id en Wachtwoord in en klik op de pijl. Heel goed. Klik op uw afbeelding rechtsboven in het scherm en selecteer Mijn account.

Hebt u meer hulp nodig bij het instellen van Outlook voor iOS?

U moet mogelijk in het volgende scherm op de naam van uw account klikken. Heb je ook andere mail-accounts, bijvoorbeeld een Gmail- of iCloud-account, dan kun je deze hier ook nog instellen. U kunt bijvoorbeeld worden gevraagd om te verifiëren met behulp van de Microsoft Authenticator-app of om uzelf te verifiëren per sms of telefoon.

Verzenden Nee, bedankt. Bedankt voor uw feedback. Opmerking:  We willen u graag zo snel mogelijk de meest recente Help-inhoud in uw eigen taal bieden.

Auteur: Saapke
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen