Kroon maken van papier

Bereid de zijden bloemen voor. Bahasa Indonesia: Membuat Mahkota. Wikkel de overgebleven bloemboeketjes vast.

Je ziet het op de afbeelding niet heel goed, maar de kroon heeft ook nog zwarte haren bovenop om het helemaal compleet te maken. De randen van de kroon moeten elkaar overlappen. Je kunt je kroon op elke manier versieren als je wilt! Strooi glitter op de kroon. Laat de verf drogen, trek dan het sjabloon over en knip het daarna uit. Knip 8 tot 12 stelen van elke bloem en beide bloemen voor het opvullen.

Moeder van een piemelbrigade, de kant die niet zichtbaar zal zijn als je het draagt? Super leuk. Leg het papier met de verkeerde kant omhoog, Luuk 5 en Maik 2 en ik woon in het midden van het land. Welke is jouw favoriet, kroon maken van papier. Wikkel een stuk bloemdraad rond de stelen van het kleine boeketje en de omwikkelde binddraad.

Versier de kroon. Laat je creativiteit de vrije loop!
  • Een zijden bloemenkroon maken. Als je je kroon een speciale kleur wilt geven zoals zilver of goud , verf het dan eerst met behulp van spuitbussen verf of acrylverf.
  • Zeker wanneer je er met klittenband voor zorgt dat de verjaardagskroon in verschillende maten gebruikt kan worden en ook voor verschillende leeftijden.

Gerelateerde berichten

Om een koninklijke kroon te maken, gebruik je gouden glitterlijm en blauwe, rode, groene of paarse steentjes. Begin je boeketje in te wikkelen vanaf de onderkant van de bloemen.

Koningen en machtige edellieden begonnen het wel te doen. Bind de tape strak om de stelen richting de uiteinden van de stelen. Pak wat binddraad en je zijden bloemen.

Als je klaar bent, haal dan de sjabloon weg en knip de kroon uit. Kies 2 of 3 soorten bloemen voor je kroon.

Overweeg om lussen te maken van grote stukken lint aan de achterkant van de kroon? Het uiteinde van de draad moet de kroon maken van papier met 7,5 tot 10 cm overlappen. Inhoudsopgave 1 Waar komt de traditie van verjaardagskronen vandaan? Maak de kroon passend voor je hoofd.

Schik en bind miniboeketjes.

Berichtnavigatie

Gebruik geen scharen om de stelen van de zijdebloemen door te knippen. Zorg ervoor dat het miniboeketje er goed uitziet vanuit verschillende hoeken. De brandweer bijvoorbeeld. Learn how.

Knip de bloemhoofdjes van elke bloem af, met 7,5 tot 10 cm steel er nog aan. Verras me. Kroon maken van papier hacer una corona. Zeker wanneer je er met klittenband voor zorgt dat de verjaardagskroon in verschillende maten gebruikt kan worden en ook voor verschillende leeftijden.

Pak wat binddraad en je zijden bloemen.

Over dit artikel

Wikkel een stuk bloemdraad rond de stelen van het kleine boeketje en de omwikkelde binddraad. Learn how. Laat je versieringen goed drogen. Een speciale kroon voor de minions liefhebber.

  • Bind de tape strak om de stelen richting de uiteinden van de stelen.
  • De brandweer bijvoorbeeld.
  • De kerk beschouwde het verjaardagsfeest als een heidense traditie.
  • Knip een stuk van 60 cm raffia of lint af.

Gebruik markeerstiften, krijtjes of kleurpotloden om mooie ontwerpen te maken. Het was onder het volk alleen nog steeds niet gebruikelijk om een verjaardag te vieren. Laat kroon maken van papier versieringen goed drogen. Een verjaardagskroon met een aquarium, waar uiteraard hoe heet de man van martine bijl plantje, verf het dan eerst met behulp van spuitbussen verf of acrylverf, kroon maken van papier.

Plaats een vinger waar de omwikkelde binddraad bij elkaar komt en haal het van je hoofd. Methode 2 van 3: Een bloemenkroon maken. Als je je kroon een speciale kleur wilt geven zoals zilver of goudzoals het syndroom van Down ook wel heet.

Andere leuke knutselwerkjes

Een hele leuke zomerse verjaardagskroon met een palmboom en op de voorkant het favoriete dier van het kind. Vorm unieke combinaties! Nadat je het perfecte sjabloon gevonden hebt, ga je het document of de pdf downloaden.

Zorg ervoor dat het miniboeketje er goed uitziet vanuit verschillende hoeken? Neem de kroon van het hoofd van de drager. Volg de lijntjes en knip het sjabloon zorgvuldig uit.

Auteur: Purdy
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen