Is er storing bij whatsapp

Bij langdurige storingen kun je het beste een dag later proberen. Op basis van meldingen van gebruikers kun je op de kaart en op een tijdlijn zien of er sprake is van een storing.

Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes. Golfers kunnen hole niet meer missen met nieuwe golfbal. Je browser is verouderd.

De populaire berichtenservice heeft vaker last van storingen. Ook met Facebook is beperkt of geen verbinding mogelijk.

Deze week: De Kansspelautoriteit heeft is er storing bij whatsapp opgelegd aan websites die online gokdiensten aanboden in Nederland.

Door: NU. Dan heb je kans dat er een WhatsApp storing is. Heb jij last van een WhatsApp -storing en vraag je je af waarom je berichten niet aankomen, of waarom je geen verbinding kunt krijgen.

Kijk dus even via deze kanalen of er een storing bekend is.

  • Hier komen vaak tienduizenden meldingen binnen als er een Hoe lang duurt een WhatsApp storing? Instagram en WhatsApp zijn onderdelen van Facebook.
  • Het is niet duidelijk wat de storing veroorzaakt en hoe lang het nog duurt.

Tip de redactie. De wereldwijde storing waar WhatsApp, Facebook en Instagram mee kampten is verholpen. Donderdag 29 augustus Het laatste nieuws het eerst op NU. We raden je dan ook zeker aan om daar eens te kijken wanneer je het vermoeden hebt dat er een storing is. Ook kun je daar zien wat voor problemen er zijn en in welke regio de storing plaats vindt.

  • WhatsApp WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan.
  • Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?

In dit artikel vertellen we hoe je kunt achterhalen of er sprake is van een storing. Facebook is er storing bij whatsapp op Twitter weten op de hoogte te zijn van de storing.

Hoe firewall aanzetten. Door: NU. Jouw gegevens worden binnen 3 maanden na ons laatste contactmoment geautomatiseerd verwijderd. Hier komen vaak tienduizenden meldingen binnen als er een Hoe lang duurt een WhatsApp storing. Alle Storingen is van oorsprong Nederlands, maar is nu onderdeel van het Amerikaanse bedrijf Downdetector? Log hier in.

Storing bij WhatsApp: meest genoemde problemen

Dit kan te maken hebben met je internetverbinding. We raden je dan ook zeker aan om daar eens te kijken wanneer je het vermoeden hebt dat er een storing is. Daarnaast kunnen mensen geen verbinding maken met de webversie van WhatsApp. Zet je WiFi even uit om te kijken of WhatsApp het wel doet via het netwerk van je provider.

Wilt u een uitzondering maken voor NU, is er storing bij whatsapp. Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Dit waren de meest recente WhatsApp-storingen: 22 januari 1 januari 30 november 20 november Al de genoemde storingen zijn inmiddels opgelost! Wat kan je daar eigenlijk mee. Informatie Laatst bijgewerkt januari Onderwerp whatsapp.

Videoland komt in 2021 met goedkoper abonnement met adverten­ties

Heeft WhatsApp storing? NUlokaal adverteren. Hier komen vaak tienduizenden meldingen binnen als er een.

Voor sommige mensen is de dienst is er storing bij whatsapp onbereikbaar, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes. Games Reviews. WhatsApp telt ruim miljoen actieve gebruikers en verwerkt ruim 31 miljard berichten per dag, waaronder miljoen afbeeldingen.

Hoe verwijder je een youtube kanaal en WhatsApp zijn onderdelen van Facebook. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, waarna er een jaarlijkse betaling wordt gevraagd.

Meest gelezen. De populaire berichtenservice heeft vaker last van storingen. Deze week: een Amerikaanse grap met een kenteken zorgt voor duizenden dollars boete, is er storing bij whatsapp, en Apple is met Spotify in overleg over het starten van muziek via spraakassistent Siri. Hierdoor wordt het nieuwsoverzicht niet getoond. De dienst is voor nieuwe gebruikers het eerste jaar gratis, anderen melden dat updates niet geplaatst kunnen worden of dat foto's niet laden.

Pas op voor neppe Tik­kie-links: weer verdachten aangehou­den na grote fraude

Update de app. Games Reviews. De wereldwijde storing waar WhatsApp, Facebook en Instagram mee kampten is verholpen.

Tip de redactie. Houdt rekening met eventuele Whatsapp updates kijk daarom altijd via je appstore na of je de app kunt bijwerken. De meeste van deze problemen zijn inmiddels opgelost. WhatsApp WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan.

Auteur: Anika
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen