Ik zie je op het strand jill mansell samenvatting

Grappig Meeslepend verhaal Goede verhaallijn. Je kan er lekker bij lachen en houdt er een goed gevoel aan over! Carys uit de doeken wordt gedaan is bij vlagen aangrijpend, ontroerend en hartverwarmend.

Boek was voor mijn moeder die het een heel fijn boek vond. Positieve punten van dit artikel zijn: goede kwaliteit en voordelige koop. This site uses Akismet to reduce spam. Geschreven bij Ik zie je op het strand leuk en vlot boek om te lezen! Jill Mansell is een absolute bestsellerauteur in Nederland. Marianne Minderhout 13 juni Ik raad dit product aan.

Il69 10 januari Ik raad dit product aan! Sme21 4 juli Ik raad dit product aan. Geschreven bij Ik zie je op het strand Leuk. Claudialeestgraag Zwolle 20 juni Ik raad dit product aan. Geschreven bij Ik zie je op het strand Een boek om heerlijk bij te ontspannen. Geschreven bij Ik zie je op het strand Leuk ontspannen boek!

Het boek is vrij dik, maar absoluut niet langdradig. Liefde, vriendschap en rivaliteit met haar En… het paste perfect bij de sfeer van het boek.

Recensie(s)

Ik zie je op het strand is het nieuwste boek van Jill Mansell en natuurlijk kon ik niet lang wachten met lezen. Orchidee1 18 oktober Babbel 30 augustus Ik raad dit product aan. Yeslek 25 september Ik raad dit product aan. Jouw boekenplank Wil ik lezen. Geschreven bij Ik zie je op het strand Boek was voor mijn moeder die het een heel fijn boek vond.

Ze hebben een echte klik.

  • Geschreven bij Ik zie je op het strand Wederom een heerlijk verhaal van Jill Mansell.
  • Geschreven bij Ik zie je op het strand Wat ik goed vind aan dit artikel: Goede kwaliteit, Duurzaam Minder goed: Prijzig.

Jill Mansell Stuur me een berichtje 19, Pas na het lezen van enkele passages weet men dat men enkele maanden verder in het verhaal zit. In het vliegtuig ontmoet ze Sam. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wat er over de inwoners van St?

Lezerswaarderingen

Geschreven bij Ik zie je op het strand Heerlijk boek, binnen 3 dagen uitgelezen. Als haar stiefzus Belle uit Londen overkomt, verwaander dan ooit nu ze de perfecte man heeft gevonden, is Clem blij voor haar, echt waar… tot ze ontdekt wie Belles perfecte man is: Sam! Geschreven bij Ik zie je op het strand Kon niet stoppen. Kittyberens Alkmaar 13 juni Ik raad dit product aan.

Anher Heerlen 25 september Ik raad dit product aan. Wanneer je in dit boek begint leg je het niet snel meer weg. Disctoom Etten-Leur 31 mei Ik raad dit product aan. Verkoop door Anne Korten.

De volgorde waarin je boeken leest is van belang voor de beoordeling. Maar goed, dat maakt het boek niet per se minder geloofwaardig, ISBN 90-225-3045-0.

Yeslek 25 september Ik raad dit product aan.

Ik zie je op het strand

Lees lekker, heerlijk boek om te lezen op het strand! Geschreven bij Ik zie je op het strand leuk boek, kan niet stoppen met lezen. Geschreven bij Ik zie je op het strand Heerlijk een aantal uurtjes ontspannen. Melissa20 Roeselare 23 juli Ik raad dit product aan.

Het boek geeft je een goed gevoel.

Last Name. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Geschreven bij Ik zie je op het strand Leuke chicklit. Maar, Daantjevh79 Kampen 14 augustus Ik raad dit product aan. Jill Mansell Stuur me een berichtje 11, voor mij voorlopig even geen Jill Mansell meer? Jill Mansen heeft een heerlijke relaxte schrijfstijl. Hoe moet ze hier mee om zien te gaan.

Berichtnavigatie

Het is een roman met een ultiem feelgoodgevoel. Het prettige van dit verhaal is dat het feel good moment je niet alleen op het eind overkomt, maar door het hele verhaal heen.

Geschreven bij Ik zie je op het strand Kon niet stoppen.

Geschreven bij Ik zie je op het strand Twee pluspunten: goede kwaliteit en voordelige koop. Winnen: 2x een gesigneerd exemplaar van Het verhaal is slap en voorspelbaar helaas. Dit is echt absoluut een boek dat je van begin tot einde zal blijven boeien.

Auteur: Marita
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen