Heel veel plassen voor menstruatie

De signalen die kunnen duiden op een blaasontsteking branderig gevoel bij het plassen, vaak plassen en kleine beetjes plassen zijn veel minder duidelijk aanwezig, of horen juist bij de zwangerschap. Iemand tips hoe ik dit kan verhelpen?

Het is vervelend als je hier last van hebt, maar het kan geen kwaad voor jou of de baby. Het doet geen pijn bij het plassen, ik heb het soms ook overdag dat ik veel moet. Moet jij vaak plassen en heb je vragen? Wel kost het mij heel veel moeite om te plassen, ik moet echt veel kracht zetten. Ik zou er erg graag wat aan doen maar durf het niet tegen mijn moeder te vertellen.

Vreemd, omdat ik mijn bloed heb laten testen. Ik moet dan egt heel heel veel plassen voor menstruatie mn spieren spannen om het eruit te laten komen. Ik word nooit ongestld en moet altijd enorm veel en vaak plassen. Anna Als je veel moet plassen en daarnaast ook veel dorst hebt… Kijk ook eens op websites over diabetes? Na de eerste drie tot vier maanden is de misselijkheid meestal over?

Wat zou het kunnen zijn? Is het trouwens de bedoeling dat je die oefeningen zelf thuis doet of moet je er voor naar een arts of therapeut? Wat er met je blaas gebeurt, is aan de hand van je verhaal moeilijk te zeggen.

Wat kan het zijn? Herkent iemand dit of ben ik een rare? Ik vraag mij af waarom dit is, dat ik vaker moet plassen en kan het zo zijn dat ik ook al is het 2 weken geleden dat ik ongesteld ben geweest dat het vocht is die ik heb vastgehouden voor mijn ongesteldheid?

En wanneer ik moet… ja dan moet ik ook! Deze klachten treden meestal op als je snel overeind bent gekomen, of lang gelopen of gestaan hebt.

Net of mijn lichaam gewoon geen vocht opneemt. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Het is verstandig om uit heel veel plassen voor menstruatie twinny load fietsendrager easy zoeken waarom u zo'n dorst heeft, moe bent en waar het gevoel van flauwvallen vandaan komt?

Al met al om gek van te worden. Ik ga er gemiddeld 5x per nacht uit om te plassen meer als overdag en plas dan ook veel.

Vaak moeten plassen door pollakisurie

Als de lage bloeddruk een oorzaak is, wil een kopje bouillon tussen de middag nog wel eens helpen. Ik ben altijd bang om in mijn broek te plassen en schaam mij voor mijn plasprobleem en baal er van dat ik er zoveel last van heb. Met vriendelijke groet, El-Ja :. Ik ben namelijk ontzettend moe omdat ik nooit meer een nacht door kan slapen!

Laila8 Ik heb ook wat problemen bij het plassen, heel veel plassen voor menstruatie. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Ook bij het gebruik van plastabletten kan er een verstoorde balans ontstaan. Vlak voor een menstruatie houdt een vrouw meestal vocht vast. Als ik per dag 1 beker ml drink, dan drink ik evenveel als een normaal persoon.

VIVA nieuwsbrief

Vind het wel fijn op een of andere manier,voel me iets lichter zeg maar Groet, Mina. Alle reacties Link kopieren Rapporteren Bookmark deze post. Daarom doe ik dagelijks een inlegkruisje in.

Ik heb geen pijn, ook je tandvlees en neusslijmvlies. Met vriendelijke groet El-Ja. MvG, El-Ja. Want dat heeft de dokter mij specifiek verteld. Heb alle foefjes al geprobeerd. Daardoor lijkt het wel of de inhoud steeds minder wordt. Bloedend tandvlees en neusbloedingen Door de zwangerschapshormonen raakt alles beter doorbloed, helemaal niets.

Bekijk Video

Door een overmatig geprikkelde blaaswand wordt je blaas al bij een klein beetje urine geprikkeld om zich te legen, waardoor je veel vaker de aandrang krijgt om naar het toilet te gaan, maar meestal maar een klein beetje urine uitscheidt. Hij kan testen of er inderdaad sprake is van een ontsteking en je in dat geval een veilig antibioticum voorschrijven. Ik weet dat ik over 8 weken weer thuis ben, maar toch.

Dit geeft vooral bij vrouwen een vervelende pijn b….

Ook als ik in de auto zit heb ik er last van. Zeker als je slaapapneu hebt en last van vocht achter je longen is er geen andere keus dan plastabletten slikken, heel veel plassen voor menstruatie.

Maar toch heb ik gevoel dat het niet heeft geholpen. Ik hoop dat er iemand is die mij advies kan geven of iemand die hetzelfde meemaakt of heeft gemaakt?

Auteur: Gerjanne
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen