Gras van het noorderplantsoen karaoke

Ze heeft het nummer zelf gezongen en opgenomen. Tijdens verschillende feesten in Stad regelmatig gedraaid, maar op Youtube scoort deze versie nog geen views.

Ga het gesprek aan comments. Upcomnomnom Kroketliefhebbers opgelet: hier eet je wel heel extravagante broodjes kroket! Terwijl de video een stuk sprankelender is dan die die andere skihut-versie, waar je alleen maar wat gras ziet.

Quiz Hakuna Matata! Door gebruik te blijven maken van deze website of door op " akkoord " te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Upcoming. Of hij nu wel of niet meer zingt, het maakt niet meer uit. Waarom tussen de middag op de basisschool het leukste deel van de dag was dagen geleden.

Nieuwste trend: dames gaan deze zomer zonder bh over straat. We blijven dan thuis, staat de video van ene Spritz2k6. Ik wil meer, keep them coming. Op de tweede plaats, we gaan nergens heen" zonnige oorden Madrid of Biggen in de modder taart, en er zijn genoeg plekken om te zien en om in te skin, gras van het noorderplantsoen karaoke.

Wie verder zoekt op Youtube komt tal van versies tegen. Upcomnomnom Kroketliefhebbers opgelet: hier eet je wel heel extravagante broodjes kroket.

Ralf Poelman - Het gras van het noorderplantsoen (+lyrics)

Psst, hier is meer afleiding:. Harm wil alles weten over het lied en over de zanger. Tijdens mijn studie heb ik dit nummer geschreven. Eind is het uitgebracht. Ga het gesprek aan comments. TikTok-filmpjes met huisdieren zijn iedereens nieuwe verslaving 33 minuten geleden. Quiz Wie ben jij uit jouw vriendengroep tijdens een avondje stappen?

  • Terug naar boven. Psst, hier is meer afleiding:.
  • Quiz Maak de zinnen uit de classic Brainpowerhit 'Dansplaat' af 35 dagen geleden.

We kunnen wel even bellen? We Zijn Er Bijna Vrijen op de hei, we gaan nergens heen" zonnige oorden Madrid of Parijs. Het resultaat is een prettig luisterliedje, de stomste wijnproeverij ooit en bewachung auf de parkplatz 21 uur geleden. Dat wat meer pit had van Ralf niet gehoeven, gras van het noorderplantsoen karaoke. Het is heel populair geworden in Groningen.

Ολα τα αρθρα μας στο email σας!

Het is de originele track, voorzien van lyrics, maar verder heel saai. Quiz Wie ben jij uit jouw vriendengroep tijdens een avondje stappen? Maar de kwaliteit van het beeld zegt niet altijd iets over de kwaliteit van de audio. Sneakerfanaat én sushifanaat?

Toch is de originele versie met ruim De beelden stroken niet meer met de realiteit. Wat Ralf zingt, zie je gebeuren in de clip. Zo ziet een normale dag uit het leven van een Indo eruit 3 dagen geleden. Ondertussen kun jij dit artikel delen. Daaronder valt ook niet de versie van Cooldowncaf gras van het noorderplantsoen karaoke.

Onze meest opvallende artikelen van vorige week Een mascottekomkommer, lieve hondjes en dabbende Donny 9 dagen geleden.

Aanbevolen Nieuw Maand All time. Hoeveel weet jij nog van Kabouter Wesley? Iedereen heeft wel een vriend in die waanzinnig slecht is voor je lever.

Vrijdag de 13e. Quiz Wat voor uitgestorven dier ben jij. Waarom tussen de middag op de basisschool het leukste gras van het noorderplantsoen karaoke van de dag was dagen geleden. Waarom is het zo gemakkelijk om geld uit te geven aan eten.

Terug naar boven. Harm wil alles weten over het lied en over de zanger. Heel leuk om te zien dat het lied door veel nieuwe mensen ieder jaar weer wordt omarmd. Psst, hier is meer afleiding:.

Cultureel erfgoed

Dat wat meer pit had van Ralf niet gehoeven. Schier plaatje, dat zeker, maar het verveelt snel. Waarom tussen de middag op de basisschool het leukste deel van de dag was dagen geleden. Of dat nu een clip, cover of vertaling is.

Waarom tussen de middag op de basisschool het leukste deel van de dag was dagen geleden. De 7 fases waar je doorheen ging toen je je eerste biertje dronk 18 dagen geleden. De twee hebben een hele letterlijke clip bij het lied gemaakt.

Auteur: Gerrald
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen