Excel cursus online gratis

Hartelijk dank. Vincent Kerdel 26 mei op Log in om te reageren. Les 7 Grafische objecten invoegen Meerdere figuren v.

Je eigen motivatie en inzet zijn voorwaarden om jezelf iets nieuws eigen te maken. Geef toestemming voor Essentieel: onthouden van uw cookie instellingen Essentieel: sessiecookies toestaan Essentieel: verzamel informatie die u op formulieren invoert, zodat deze verstuurd kunnen worden Essentieel: bijhouden wat u in het winkelwagentje invoert Essentieel: verifiëren dat u bent ingelogd op uw gebruikersaccount Essentieel: onthoud de taalversie die je hebt geselecteerd Essentieel: verzorgen van een goede video beleving Functionaliteit: onthouden van sociale media-instellingen Functionaliteit: onthouden van geselecteerde regio en land Statistieken: bijhouden van uw bezochte pagina's en de genomen interactie Statistieken: bijhouden van uw locatie en regio bij op basis van uw IP-adres Statistieken: bijhouden van welke pagina's u bezoekt en waar op word geklikt.

Twan Ojevaar 14 januari op Log in om te reageren. Volgen met trainer. Dit ga je leren: Gratis meer over Excel. Alle opties van Excel duidelijk uitgelegd en heeft me zeker op weg geholpen. Er is ook een e-learning variant.

Nadia van Muijen 29 augustus op Log in om te reageren. In de volledige cursus behandel ik onder andere functies en formules. Les 30 Opmaken excel cursus online gratis 2 Opmaken datums?

Na deze gratis cursus Excel begrijp jij wat het programma is en wat je er allemaal mee kan. Lotte Coret 20 juni op Log in om te reageren. Windows 7.

  • Selecties maken van gegevens;.
  • Volgen met trainer.

Excel cursus voor Mac (OSX)

Nieuw in Word Surf Tips. Een duidelijke en overzichtelijke cursus. Les 10 Lijsten beheren Lijsten filteren Complexe filters gebruiken. Kirsten Lambrecht 10 november op Log in om te reageren. Leerrijk 5.

  • Zie ook.
  • Nuttige cursus als je weinig tot geen kennis hebt van Excel.

Les 2 Invoeren van gegevens Het beheren van werkmappen. Windows 8. Berekeningsoperatoren en hun prioriteit Formules ingeven Relatieve excel cursus online gratis absolute celverwijzingen Les 35 Formules 2 Autoberekening Bereiknamen Navigeren tussen de verschillende Bereiknamen Namen beheren Les 36 Formules 3 Bereiknamen gebruiken in formules 3D Bereiknamen Les 37 Formules 4 Formules controleren op fouten Formules wijzigen Broncellen en doelcellen aanwijzen Les 38 Functies 1 Wat zijn functies!

Dan is deze cursus geschikt voor je, omdat je gratis kennis kan maken met Excel! Macro opnemen Macro uitvoeren Macro bewerken Macro verwijderen Les 75 Beveiligen van werkmappen Werkblad beveiliging Werkmap beveiliging Cellen beveiligen       copyright - gratiscursus.

Je leert hoe je door het programma heen navigeert en hoe je gegevens invoert. Deze online Learnit cursus is ontwikkeld om u een indruk te geven van het rekenprogramma Excel en zijn mogelijkheden, excel cursus online gratis.

Excel cursus voor Windows

In zes lessen leert u een spreadsheet opmaken, basisberekeningen maken, gegevens sorteren, werken met datafilters en formules en grafieken maken, alles aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Goede uitleg 3. Nieuw in Word

Vincent Kerdel 26 mei op Log in om te reageren. Overzichtelijk en goed te volgen. Firefox 3. Nog niet bereid te starten met de volledige cursus Excel. Les 17 Cellen Selecteren van cellen.

Inhoud gratis cursus Excel

Firefox 3. GC in de media. Review cursus Excel 4.

  • Voorwaardelijke opmaak toevoegen Voorwaardelijke opmaak verwijderen.
  • Vincent Bakker 31 oktober op Log in om te reageren.
  • Leer kennis maken met Excel 5.
  • Dus zeker een aanrader en de moeite waard!

Begin gratis met deze cursus. Les 50 Grafieken 4 Gegevens in grafiek filteren Gegevens toevoegen aan grafiek Gegevens verwijderen uit grafiek Grafiek sjabloon. Les 15 Aanpassen werkblad 3 Verplaatsen en kopiren van gegevens Gegevens kopiren naar een ander tabblad. Frank van der Stokker 29 mei op Log in om excel cursus online gratis reageren, excel cursus online gratis.

Les 1 Kennismaken met Excel 1 Wat is Excel. Les 3 Schrijven van nvoudige formules Micellair water jetske ultee van werkbladfuncties.

Reviews 4? Learnit biedt u daarom een tweedaagse basiscursus Excel aan waarin er nog meer facetten van dit programma uitgebreid aan bod komen!

Sites met volledig gratis cursussen

Les 34 Formules 1 Wat zijn formules? Daarom is het dus de moeite waard er meer over te leren. Leon Loyens 9 januari op Log in om te reageren.

Dominique Morsink 22 juni op Log in om te reageren. Er is ook een e-learning variant. Kijk wat jij van Martijn kan leren in het cursus overzicht van Excel cursus online gratis. Ik had nog nooit met Excel gewerkt en weet nu de basis van hoe het programma werkt.

Auteur: Marianka
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen