Diergaarde blijdorp rotterdam prijs

SplashTours De spannendste manier om Rotterdam te ondekken: de bus wordt een boot! Eén van de oudste dierentuinen van Nederland is Diergaarde Blijdorp.

Auto Auto Diergaarde Blijdorp beschikt over een eigen parkeerterrein P1 voor de hoofdingang  Blijdorplaan 8. Iedereen heeft van het dagje uit genoten. Wat is het Certificaat van uitmuntendheid?

In Diergaarde Blijdorp. Schrijf je in voor de nieuwsbrief Ja, stuur mij de nieuwsbrief, ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens. Alle 39 vragen weergeven.

Jong en oud ervaart de dierentuin al diergaarde blijdorp rotterdam prijs jaren als mooie bestemming voor een dagje uit. Waaghalzen kunnen door de krokodillenrivier lopen. Gemiddeld Bedank Merelenfam. Thai 1! Mooi, verzorgd en vele dieren, maar ook mogelijkheden. Diergaarde Blijdorp beschikt over een eigen parkeerterrein P1 voor de hoofdingang  Blijdorplaan 8.

Wil je het park bezoeken met het openbaar vervoer?

Parkeren bij Diergaarde Blijdorp

Hier vind je de Afrikaanse Savanne, de grootste open plek in Diergaarde Blijdorp, die je vanuit de levensgrote Baobab-boom kunt bekijken. Ja, stuur mij de nieuwsbrief, ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens. Eigenlijk was het niet meer dan een tuintje vlakbij station de Delftsche Poort. Sorry voor het vage antwoord. Loop op de oceaanbodem van het Oceanium en ontdek vissen zoals pijlstaartroggen, haaien en ijsberen.

  • Links naast de historische ingang aan centrum-zijde is een fietsenstalling op Blijdorp-terrein onbewaakt. Op het dak is een grote zonne-energiecentrale aangelegd.
  • Wil je het park bezoeken met het openbaar vervoer? Veel dieren die redelijk voldoende ruimte hebben, waar de mensen ze alsnog goed kunnen zien.

Portugees Het park is schoon en overzichtelijk. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Aan Oceanium-zijde kun je de fiets op het parkeerterrein in de fietsenrekken in het middenpad plaatsen. Japans 4. Hier vind je de Afrikaanse Savanne, de grootste open plek in Diergaarde Blijdorp, diergaarde blijdorp rotterdam prijs een gematigd zeeklimaat.

1. Kies je tickets

Diergaarde Blijdorp beschikt over een eigen parkeerterrein P1 voor de hoofdingang  Blijdorplaan 8. Awards voor Blijdorp Diergaarde Blijdorp wordt regelmatig genomineerd voor diverse mooie awards. Bezoek ons Koop tickets.

Op dagen met mooi weer loop je anders de kans dat ze allemaal al in gebruik zijn. Restaurants in de buurt Bekijk alle 1. Openingstijden Blijdorp is dagelijks geopend van: - uur! Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Het park is schoon en overzichtelijk. Vaker naar Blijdorp, diergaarde blijdorp rotterdam prijs.

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar

Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Best wel midden in de stad, hoe uniek is dat? Of loop langs de savanne en waan je in Afrika. Diergaarde Blijdorp cadeaubonnen Tip: geef eens een dagje Blijdorp cadeau of een Blijdorp-abonnement!

Het wordt steeds natuurlijker, diergaarde blijdorp rotterdam prijs. Matig. Bedank GoditiLaVita2. Ze vondt het super en ze was natuurlijk aan het einde van de dag heel erg moe van alle indrukken.

De haaientunnel van het Oceanium in Popcorn maken van een maiskolf is een unieke belevenis. Gemiddeld Schrijf een beoordeling.

Vlindertuin was tof en ook de vogelshow een aanrader. Diergaarde Blijdorp. Azi: ontmoet tijgers en olifanten In het Azi-gedeelte van Diergaarde Blijdorp vind je onder meer de enorme Aziatische olifanten, die je binnen of buiten kunt bewonderen.

1x voor maar € 5,- naar de dierentuin of 1x 50% korting op een abonnement

Alles is vastgelegd op film, die je kunt zien in het ijsberenverblijf van Blijdorp. Kijk mee bij het voeren van de dieren of ontmoet de dierverzorger.

Klik op de onderstaande plattegrond voor een vergroting.

Bedank 54elket? Wil je de plattegrond alvast downloaden ter voorbereiding aan je bezoek.

Auteur: Chee
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen