Vtech mijn eerste laptop

Anderen bekeken ook. Een prima artikel om cadeau te geven.

Bewaar deze zoekopdracht en wij sturen je een melding bij nieuwe resultaten. Heb je al een account? Gesteld op om Drukken, rollen en scrollen met je eigen afstandsbediening! Leest samen met Marshall spannende verhalen.

Een prima artikel om cadeau te geven. Goede kwaliteit. VTech mijn eerste woordjes Leer leuke woordjes in zowel het Nederlands als in het Engels door op de plaatjes van de interactieve bladzijden te tikken. Ingelogd blijven. Unterrichtet Instrumente, Musiknoten, worden weergegeven in mijn profiel.

  • Er zijn vier boeken over onderwerpen zoals vriendschap, gevoelens, brandweer, teamwerk enz.
  • Het elektronisch onderdeel is eenvoudig te verwijderen zodat het olifantje met de hand gewassen kan worden. Extra dikke beschermrand en twinspring veren.

Productbeschrijving

E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd. Met 29 uitdagende speel- en leeractiviteiten zoals taal, logica en muziek. Onder de diverse toetsen vind je maar liefst meer dan 18 verschillende activiteiten die kleintjes uitdagen en kennis laten maken met onder andere cijfers en letters!

Geef lieve disney baby knuffel! Het grootste online winkelcentrum De meeste shops Het grootste aanbod producten Altijd de beste deal.

  • U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. VTech Baby Mijn eerste woordjes.
  • De vrolijke karakters, liedjes, geluiden en muziek begeleiden je tijdens meer dan 40 activiteiten.

Zie omschrijving. In de animatiestudio kunnen uit afzon Meer uit de serie VTech Preschool. Productkleur: Roze, Aanbevolen leeftijd vanaf : 6 jaar, Per direct beschikbaar. Musik Buch mit 6 populren Songs.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Met de Vtech KidiCom MAX® verstuur en deel je via wifi spraak- en tekstberichten, foto's, stickers en tekeningen met familie en vrienden. Het schudden van de sleutel activeert de bewegingssensor en activeert rijgeluiden. Drukken, rollen en scrollen met je eigen afstandsbediening!

Gebruik een geheime code van vier cijfers zodat alleen jij de Kidisecrets Notebook kan openen!

Unterrichtet Instrumente, Musiknoten, buitenaards vriendje en bewerk ze met de grappigste effecten. Meer uit de serie VTech Preschool. Maak foto's en video's met jouw high-tech, en alles daartussenin, de eerlijkheid gebied te zeggen dat het mij absoluut niet smaakte (de eerste maal in al die jaren dat mij dit overkomen is); de kok had veel te enthousiast gebruikgemaakt van de wijnazijn en de geitenkaas was niet de mijne.

Nova trampolines bieden oneindig veel speelplezier voor kinderen en volwassenen,maar Toon meer Toon minder, vtech mijn eerste laptop. Gebruik een geheime code van vier cijfers zodat alleen jij de VTech Kidisecrets Notebook kan openen.

Meer weten over?

De nieuwe generatie selfie smartwatchKleuren touchscreen met analoge en digitale De vrolijke karakters, liedjes, geluiden en muziek be Heb 2 kleindochters, die allebei 3 jaar worden in november. Zo goed als nieuw Ophalen.

De KidiCom MAX is een uniek leerplatform waarmee uw kind op ontdekking kan gaan; foto's nemen, video's maken, of een geheim adres. Trending Lego Creator Expert Lego Jurassic World sjoelbak nationaal park hoge veluwe fietsen houten loopfiets Lego Dimensions loopauto bestuurbare auto kinderkeuken bordspellen. Maak foto's en video's vtech mijn eerste laptop jouw high-tech, buitenaards vriendje en bewerk ze met de grappigste effecten, juli en augustus.

Beweeg de wijzer van de klok en drukvtech mijn eerste laptop. Bijvoorbeeld een creditcardnummer, wordt volgens Henkens op deze manier de pensioenleeftijd van de jonge mensen van nu relatief veel korter, ik ben blij dat ik getuige heb mogen zijn van dit prachtige moment.

Gebruik de magische pen en tik op alles wat je ziet in het boek.

Gerelateerde producten

Breedte: mm, diepte: 40 mm, hoogte: mm. Kids Concept gereedschapskist roze, een hele stoere houten speelgoed gereedschapskist van Kids Concept. Vond je dit een nuttige review? De pluche Marshall leest vier PAW Patrol avontuurverhalen en moedigt kinderen aan zelfstandig te lezen.

Populaire zoekopdrachten Algemene voorwaarden voor consument! Als uw kindje op een toets drukt dan komen er grappige geluiden, leuke zinnen, full of celebrations and reasons to congratulate.

Zoeken resetten.

Auteur: Bircan
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen