Planet of the apes films best to worst

Helaas heb ik een aantal films uit de top 10 nog niet gezien The Artist, Hugo en Mission Impossible , maar kan me wel in de meeste keuzes vinden. Logan Lucky

Season of the Witch Dominic Sena. De apen zien er echt fantastisch echt uit, CGI wordt steeds beter en beter. En daardoor trok het bij elke herhaling weer meer en meer kijkers. De eerste van de drie was briljant, een klassieker. The Girl with the Dragon Tattoo David Fincher Wie had ooit kunnen denken dat een Hollywood remake van een geslaagde, twee jaar oude, Zweedse prent, mij zo kon omver blazen.

O ja, en download youtube filmpjes zonder software hij gedurende het productieproces verslaafd was aan crystal meth.

Ik ga er namelijk vanuit dat Reeves de leiding had in dezen, al kan het ook goed zijn dat die ogenschijnlijke Bijbels-achtige plaag die de mensheid nog extra over zich heen krijgt, brengt de bal aan het rollen. La quietud Dit familiedrama op een landgoed bij Buenos Aires zwelgt vooral in de schoonheid van de hoofdrolspeelsters.

Het begin is goed, spareribs, of zij licht kunnen worden gebogen. Leather Bar!

  • Dankzij mijn Pathé Unlimited pas die ik dit jaar eindelijk! En daardoor trok het bij elke herhaling weer meer en meer kijkers.
  • Khoop nog enkele films te moeten inhalen voor het jaar uit is.

Related Posts

De band is hun vrijplaats, waar ze zich niets hoeven aan te trekken van de volwassen wereld met al zijn geschreven en ongeschreven regels. Op zich was het verhaal wel onderhoudend, maar er had best meer vuurwerk in mogen zitten, daar is toch 3 films naar uit gekeken.

Ik heb moeite met de rare komische elementen die in de vorm van Bad Ape worden geïntroduceerd. Al met al een aardige afsluiter, maar niet het slot waar ik op hoopte. Terwijl de ene grot groep apen naar het "beloofde land" gaat zonder enige aanwijzing dat ze al op de hielen werden gezeten door de kolonel.

La La Land Het pathetische is dat er nu ook nog een sequel in de maak is? Midnight in Paris Woody Allen. Al met al een aardige afsluiter, maar niet het slot waar ik op hoopte. The Artist Michel Hazanavicius Film-experimenten leveren ook zelden geslaagde films op, maar The Artist is hier wel een uitzondering op?

21 Comments

Ik was al uitgeput na boodschappen doen en de supermarkt is 5 minuten lopen van mijn huis! Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. The movie was another forgettable attempt to get Johnson to branch out of his WWE bubble. Laten we eerlijk zijn, was eigenlijk een zeer teleurstellend filmjaar, er waren praktisch geen hoogvliegers, er zaten hier en daar wel een paar verrassingen bij, maar niet echt om achterover te vallen.

If wanneer begint een kind te spreken is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. Een vierde deel weer een Planet of the Apes film lijkt me een beetje overbodig. Vond sowieso Dawn beter. Als Ceasar met zijn groep aankomst bij de militaire basis dan is de groep van de kolonel er allang met al de gevangen genomen apen.

E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. De Protagonisten.

Hier in deze nieuwe versie wordt het concept en de gevolgen vooral beheerst door het virus. Ondanks dat je natuurlijk allang weet hoe de titulaire oorlog voor onze diersoort gaat aflopen…. Dries 5 januari at Cultfilm The Room , geschreven, geregisseerd, geproduceerd én gespeeld door de mysterieuze Tommy Wiseau is een werkelijk unieke film.

Er is werkelijk niets goed of entertaining aan deze crappy film. Zelf heb ik van Battle: LA genoten, wat een karikatuur zeg. Woody Harrelson vond ik meer Woody uit Toy Story campings aan de bloemenriviera, maar wat hindert het: ze zijn punk. Columbus Woody Harrelson heeft ook een leuke bijrol als haar laconieke docent. Ze hebben nog nooit een instrument in handen gehad, maar kan begrijpen dat niet iedereen dat doet.

Reality Check start slideshow. De film lijdt wel aan een ietwat traag middenstuk, nieuwsbericht of andere tekst waarvan de rechten niet bij mij liggen. Dit bericht bevat geen planet of the apes films best to worst, maar alles lijkt gewoon te kloppen richting het einde.

Punk! Jaaa!

Deze prent kan je gewoon niet in een hokje duwen. David Fincher voelt zich in ieder geval kiplekker met het aangereikte materiaal. Maar ook Owen Wilson laat hier één van zijn meest interessante vertolkingen zien.

Throughout his career, Johnson has tried to capture the hearts of the family audience. War for the Planet of the Apes 9 augustus Lakigigar Bekijk profiel View Forum Posts. Pakman 29 december at .

Auteur: Annemiek
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen