Hotel gent centrum opera

Faciliteiten  7,4. Zeer goede ontvangst Nette kamer, goed bed, badkamer mocht iets meer ruimte hebben, nachtgordijnen konden niet worden gesloten, lawaai tram was toch harder dan gedacht Heerlijk ontbijt! Geselecteerde filters.

Goed maar kamer klein en gedateerd. Goede plek in de stad. Can België. Scoort hoog voor: Geweldige buurt. Groepen Bij een boeking van meer dan 7 kamers kunnen bijzondere voorwaarden en extra toeslagen van toepassing zijn. Uw feedback helpt ons verder te verbeteren, zodat u de volgende keer makkelijker kunt boeken.

Al reeds bij de directie neergelegd? Claim uw vermelding. Binnenstad Hotels. Il Fornaccio. Merelbeke, Belgi 2 bijdragen. Gast aan het woord.

Vriendelijke service.

Reserveren

De Vlaamse Opera en het stadstheater liggen dicht bij het hotel en de bekende winkelstraat De Veldstraat ligt op nog geen 3 minuten lopen. Tot uur. Gratis WiFi 8,0. Meer tonen. Niet de juiste accommodatie voor jou? In de buurt zijn ook diverse leuke alternatieve restaurantjes.

  • Klein, gehorig, douch ging van heet naar koud, de wc liep in een hoek waardoor ik als lange Nederlandse met gebogen benen op de wc zat.
  • Met dank en beste groet, ibis Gent Centrum Opera.

Reserveren niet mogelijk. Wij vergoeden het verschil. Kies waarover u meer wilt weten Uw antwoord helpt ons reizigers betere informatie te geven Bedden Badkamer Hotel gent centrum opera Ontbijt Kamercapaciteit Het uitzicht van de kamer Kamervoorzieningen Parkeerplaats Roken Anders Wat wilt u weten over de geselecteerde opties.

Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie? Onze vergaderruimten!

Beschikbaarheid

Kamer s. Kort en goed. Greenway Gent. Bunde, Nederland 25 bijdragen.

Bekijk alle beoordelingen, hotel gent centrum opera. Het hotel ligt vlak aan een halte van het openbaar vervoer. PIN Bankpas ibis Gent Centrum Opera behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard.

Stellen kunnen met name de locatie waarderen - ze gaven een score van 8,8 voor een reis voor twee. Ik heb een goed verblijf gehad, werd goed ontvangen en de kamer netjes elke dag gekuisd.

Hotel locatie

Start tekst dialoogvenster Parkeerplaats Kamergrootte 12 m² Deze kamers zijn voorzien van flatscreen-tv, gratis WiFi en een eigen badkamer. Geen kinderen 1 kind 2 kinderen 3 kinderen 4 kinderen 5 kinderen 6 kinderen 7 kinderen 8 kinderen 9 kinderen 10 kinderen.

Goede plek in de stad.

Hotel gent centrum opera hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, en of er geen grof taalgebruik in staat, hotel gent centrum opera, allemaal van echte. Muziekcentrum De Bijloke : op slechts 6 minuten loopafstand. Ligging en prijs-kwaliteit. Helaas wordt dit nooit verwerkt in het systeem van IBIS waardoor je niet relaxt de laatste dag op je kamer kan blijven en zelfs de toegang wordt geblokkeerd.

Gps boekbespreking leven van een loser Voeg het aantal kinderen in uw groep en hun leeftijden toe aan uw zoekopdracht om de juiste prijzen en informatie over de bezetting te zien. Wij checken of de beoordeling echt is, er is waarschijnlijk iets misgegaan bij het versturen.

Hotel ibis Gent Opera is een ideale pitstop voor u en uw fiets.

Niet te missen in Gent

Helaas wordt dit nooit verwerkt in het systeem van IBIS waardoor je niet relaxt de laatste dag op je kamer kan blijven en zelfs de toegang wordt geblokkeerd. Locatie 8,8. Voorzieningen voor gehandicapten.

Lekker dichtbij het centrum. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen.

Auteur: Ümran
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen