Heel veel witte afscheiding zwanger

Spoel het nog even met water na. Groeikalender Hoe oud is je kind?

Zwangere vrouwen hebben dan wel last van een grotere hoeveelheid afscheiding, maar dat is niet het geval in de eerste paar weken. Een stinkende afscheiding is in ieder geval geen verschijnsel dat bij een zwangerschap hoort.

Maar in hoeverre is witte vloed ook kenmerkend voor de zwangerschap? Bruine afscheiding Licht- of donkerbruine afscheiding kan komen door wat bloed in je afscheiding. Vruchtwater ruikt zoet.

De afscheiding tijdens de zwangerschap is wat wittig van kleur, dunner en meer waterig dan de afscheiding die je had voor je zwangerschap. Roze afscheiding zwangerschap Hier is het weer hetzelfde verhaal als bij de witte heel veel witte afscheiding zwanger zwangerschap. Bij de innesteling van de bevruchte eicel in je baarmoederwand kan je wat bloed verliezen.

Zwanger 13 jul Zwanger. Heb je echter waterige afscheiding. Mama en Zo legt het uit.

Ouders van Nu.
  • Daarnaast is afscheiding plakkerig en vruchtwater niet.
  • Mama me-time, omdat je het verdient!

Mamaenzo Navigation

Lees ook: Zwangerschapskwaaltjes Wat kan je verwachten als je zwanger bent en wat is er tegen te doen? Als laatste geven we nog even antwoord op de meest gestelde vragen over het onderwerp. De afscheiding hoort wel doorzichtig of wit te blijven en vloeibaar, slijmerig en plakkerig. Door de verminderde werking van deze, niet schadelijke, bacteriën wordt je vagina vatbaarder voor schadelijke bacteriën en schimmels.

De meeste vrouwen hebben zelfs veel meer afscheiding dan voorheen.

  • Dat komt er namelijk in één keer uit en dan ook meteen heel veel wanneer je water breekt dus.
  • Het is voor spermacellen te taai om doorheen te zwemmen. Slijm tijdens de zwangerschap is 'onvruchtbaar' slijm waarvan geen draden getrokken kunnen worden, plakkerig en wit van kleur is.

Je bent tijdens de zwangerschap kwetsbaarder voor vaginale infecties. Het dragen van synthetisch ondergoed is om dezelfde reden ook geen goed idee. Stoppen met de pil Wanneer is het beste moment om te stoppen met de pil om zwanger te worden, heel veel witte afscheiding zwanger. Als je afscheiding wel echt geel is, dan kan dit wijzen op een ontsteking of soa. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse!

Afscheiding voor de zwangerschap

Andere symptomen hiervan zijn jeuk en een brandende pijn rond je vagina. Als laatste geven we nog even antwoord op de meest gestelde vragen over het onderwerp. Gelukkig is dit meestal onschuldig.

Dikke afscheiding Je afscheiding hoort vloeibaar te zijn en tijdens de zwangerschap eerder waterig en dunner te worden.

Zwanger 16 jul Eerste Amerikaanse baby geboren uit getransplanteerde baarmoeder. De meeste vrouwen hebben veel meer afscheiding tijdens de zwangerschap.

Normale afscheiding tijdens je zwangerschap is doorzichtig of wit en vloeibaar, slijmerig en plakkerig. Soms lijkt het op plattekaas. Een vaginale infectie gaat niet altijd gepaard met duidelijke klachten?

Inhoudsopgave

Draag bij voorkeur katoenen ondergoed en trek wat vaker een schone onderbroek aan. Het belangrijkste verschil is dat vruchtwater zoetig ruikt en afscheiding praktisch geurloos is. De grotere hoeveelheid afscheiding tijdens je zwangerschap wordt vooral veroorzaakt door een verhoogde oestrogeenproductie. Was je intieme deel dus dagelijks met lauw water.

Het kan ook zijn dat je afscheiding tijdens de zwangerschap iets gelig wordt.

Dit kan een teken zijn van een prille zwangerschap! Een jong meisje heeft weinig of geen witverlies. Er zijn echter ook dingen die je NIET moet doen. Alles over complicaties tijdens de bevalling. De baarmoederhals en wand van de vagina maken vocht en slijm? Goed voorbereid bevallen Voor heel veel witte afscheiding zwanger je houdt van praktische kennis en veel tips.

Terwijl lichtbruine afscheiding meestal na een paar dagen verdwijnt, kan donkerbruine afscheiding vervelender zijn.

Afscheiding na bevruchting

Het dragen van synthetisch ondergoed is om dezelfde reden ook geen goed idee. Snel naar:. De vaginale afscheiding biedt het geboortekanaal bescherming tegen mogelijke infecties.

Neem dan contact op met je huisarts. Dikke roze afscheiding. De baarmoederhals en wand van de vagina maken vocht en slijm.

Auteur: Wang
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen