Foto op hout maken mislukt

Ik heb eerst hout bestreken met crea podge action en dan de uitgeprinte foto inkjet met een hoger contrast er opgeplakt. Hallo, Ik ben aan de slag gegaan naar het zien van je film maar mijn foto heeft allemaal roze vlekken. Beeldig zondag 5 april

Laat het helemaal afkoelen voor je voorzichtig het dragerpapier verwijderd. Hallo shifra, Enorm leuk wat jij allemaal wel niet doet. Ik denk dat ik de foto dan als sticker moet laten afdrukken? Heb bij een andere firma van dezelfde fotoserie op canvas een foto laten afdrukken en die was geweldig. Nieuwere post Oudere post Homepage.

Dit ziet er zo leuk uit, vooral die trouwfoto van jullie vind ik prachtig.

Wil je andere lezers laten weten wat je van dit artikel vindt. De noesten en houtstructuur zijn daarnaast minder goed zichtbaar. Nee, niet per se. Knip de geprinte foto uit en smeer het hout in met de Mod Podge. Het kan ook alleen met Mod Podge :- Heel goed gelukt bij mij een tijdje geleden.

Oh goeie tip!

Hallo Shifra, Met wat begin ik eerst te smeren? Ik ga je volgen. Het kan creatiever! Ik streek glad met een pasje. Beide manieren zijn hartstikke leuk om te doen en geven een prachtige verweerde look als resultaat.

In de video geef ik meer uitleg over de werkwijze. Of gaat het gel medium de verf oplossen?

Wat een geweldig leuk idee. Vind ik leuk: Like Laden…. Let op dat je het oppervlakte goed insmeert met de gel medium. Wat doe ik verkeerd. Je voegt de afbeelding in en klikt er dan met de muis op. Leuk ideee ik ga het maken voor mijn moeders verjaardag Maar k heb een vraagjes, leuk filmpje!, maar er gaat iets foto op hout maken mislukt goed.

VIVA nieuwsbrief

Ik ga nu weer testen en wil nu in plaats van Xerox laser papier het proberen met gewoon goedkoop kopieer papier omdat ik er van uit ga dat dit papier makkelijker oplost. Dit wilde ik altijd al eens uitproberen, maar nu weet ik meteen hoe het werkt. Deze week in VIVA. Beeldig zaterdag 4 april

Nee, niet per se. Dus je drukt een foto af op dun papier en dan probeer je deze met behulp van een strijkijzer op een stoel af te drukken. Bedankt voor al je tips. Hey Nadine, foto op hout maken mislukt. De eerste met achtergrond kwam niet goed over en ik heb waarschijnlijk iets te veel gel gebruikt waardoor het papier moeilijk loskwam?

Dat het aan mijn printer ligt.

Blogarchief

Wil je antwoorden aub, alvast hartelijk bedankt! Houtlijm geeft het beste effect, en nadat je het papier er met water af hebt gerold, even goed laten drogen, dan zie je een witte laag, neem dan een beetje olie, slaolie of zo, of vernis, of haarlak, smeer het er over heen en je haalt de kleur weer op! Door de nerven en knoesten van het hout krijgt de foto een robuuste en warme uitstraling.

Wat voor papier gebruik je. Dus als je die niet hebt kun je evengoed aan de slag. Het probleem met MDF is dat het veel vocht opzuigt, dus ook het vocht uit de gel medium. Heb goed naar de voorbeeldfilmpjes gekeken en heb het niet anders gedaan. Haargel lijkt mij niet. Dan plak je de ingesmeerde kant op het hout. Let op dat je het oppervlakte goed insmeert met de gel medium, foto op hout maken mislukt.

Misschien dat daaronder lucht zit en dus niet goed hecht op het stoeltje??? By ThaBrain 7 februari - Hallo, Misschien heeft de gel medium meer tijd nodig om de foto over te brengen. Wil graag een knap plankje voor Moederdag klaar hebben :. Dan plak je de ingesmeerde kant op het hout.

In het begin leek het heel goed te gaan en ging ik er toch voorzichtig van uit dat het nu eindelijk zou gaan lukken!, foto op hout maken mislukt. Door de laklaag kan het hout de inkt niet opzuigen? By moniek 6 februari - Ik heb het georobeerd met een foto uit een tijdschrift.

Je zou het hout ook nog een ander kleurtje geven.

Auteur: Cédric
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen