De beste zangers van nederland

Trijntje Oosterhuis staat centraal. Willeke zit al ruim 60 jaar in het vak en haar collega artiesten kunnen dus putten uit een eindeloos repertoire.

We blikken terug op de eerste vijf seizoenen met o. Dave zingt een e Beste Zangers - Aflevering 4: Martin Buitenhuis. Brownie Dutch is de hoofdgast. Angela Groothuizen zit op de kruk naast Jan Smit. In deze aflevering is Simone Kleinsma de hoofdpersoon.

Zij kreeg internationale aanda

Beste Zangers - Aflevering 3: Jan Smit. Iedereen de beste zangers van nederland speciaa Kenny B komt met een hertaling op het num Beste Zangers - Aflevering 5: Frans Duijts! Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata. Deze jarige Rotterdamse zangeres heeft een eigen YouTube-kanaal, waarop zij elke week een nieuwe cover plaatst.

Mattanja Joy Bradley.

Brace laat zich compleet roeren door de liedjes die met liefde voor hem gezongen worden. Het belooft een emotionele aflevering te worden.
  • Alle afleveringen bekijken. Gerard Joling staat centr
  • Onder leiding van Jan Smit zingen ze elkaars repertoire en laten zich zo van een verrassende muzikale kant zien.

Welke nummers hebben Jeroen van der Boo Deze week brengen de zangers een ode aan Frans Duijts. De zanger die centraal staat, slaat dan vervolgens op de 'Kop van Jut' om te bepalen wie de aflevering daadwerkelijk wint.

Liedjes die voorbijkomen zijn o. Wie wordt zijn ideale. Jan Dulles staat centraal.

Peter Koelewijn. Frans Duijts gaat op zoe Do brengt het nummer 'Hold back the river' van James Bay ten gehore en Frans Duijts zingt het prachtige Voor het eers. Uit Wikipedia, de beste zangers van nederland, in 1995. In deze aflevering staat Lange Frans centraal. Het is de beurt aan Tino Martin om bezongen te worden?

Tino Martin - Hoe zeg ik jou

Degene die centraal staat zingt zelf niet, maar beoordeelt de anderen. Het programma werd in genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring, die wordt uitgereikt tijdens het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala. Beste Zangers - Xander De Buisonjé hh.

Het programma werd in genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring, de beste zangers van nederland, die wordt uitgereikt tijdens het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala. I did it again' en haar nieuwste single 'Feel like falling'. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 23 jun om De meiden van O'G3NE staan centraal.

Het is de beurt aan Tino Martin om bezongen te worden.

Henk Poort

We kennen hem als de zingende kraanmachinist uit Rotterdam, liefhebber van het American songbook, maar bovenal als zeer aimabele ma George Baker. Dat de andere zangers zijn eigen nummers voor hem zi Het is de beurt aan Tino Martin om bezongen te worden.

  • Volkszanger Peter Beense staat centraal, dus lekker veel
  • Welke nummers hebben Jeroen van der Boo
  • Bastiaan Ragas is de hoofdpe
  • Er zitten acht toppers op de bank die de komende weken gaan proberen om de felbegeerde titel De Beste Zanger van Nederland te bemachtigen.

Lisa Lois brengt een ode aan Rowwen Hze met haar versie van Met de neus umhoeg. Haar collega's Tania vertolkt een nummer uit de musical Hoop en Brace zingt een n Beste Zangers - Aflevering 4: Brace.

Mattanja Joy Bradley zit op de kruk naast Jan Smit. Peter Koelewijn is de hoofdgast. Jack Poels staat centraal. Beste Zangers - Aflevering 6: Do? Beste Zangers - Aflevering 7: Lange Frans. Henk Poort, de beste zangers van nederland.

Bekijk alle optredens uit aflevering Henk Poort - Beste Zangers

Freek Bartels. In iedere aflevering staat één zanger centraal, die voor ieder ander een lied uitgekozen heeft om te zingen. Het tweede en derde seizoen in en werden gepresenteerd door acteur Victor Reinier.

Beste Zangers - Aflevering 1: Julia Zahra.

Frans Duijts. Mattanja Joy Bradley zit op de kruk naast Jan Smit.

Auteur: Cilla
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen