Alkmaar bed and breakfast

Leuk, maar nog niet helemaal zeker? Op het terras kijkt u over het meer en er speelt zich daar een natuur film voor u af. Verbleven in oktober

There is free WiFi. Een gezellig appartement midden in de bruisende binnenstad van Alkmaar. Romantiek aan het meer TWEE. Er zijn twee gratis fietsen beschikbaar. In het verblijf staat een ruime bank met een zee aan kussens. Er is een fout opgetreden. Gezien de hete temperaturen : een fles water in de ijskast zetten?

Geschikt voor stellen - zij geven de faciliteiten een 9,1 voor een alkmaar bed and breakfast van twee personen. Het is een sfeervolle studio met een fijne locatie midden in het centrum. From our house to bus station is 1 minute walking. Rookvrij hotel. Niets eigenlijk. Sorry, er ging iets mis bij het versturen van uw antwoord.

Geselecteerde filters.

My place is ideal for couples and solo adventurers.

Overnachtingsadressen in Alkmaar in de gelijknamige gemeente Alkmaar - provincie Noord Holland

Locatie Volledige weergave. My place is ideal for couples and solo adventurers. Gezien de hete temperaturen : een fles water in de ijskast zetten? Polder, forest, dunes, beach; everything can be found in the beautiful surroundings of Alkmaar. Dicht bij het centrum van lieflijk Alkmaar. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

  • Golfbanen Heemskerkse Golfclub Noordhollandse Golfclub.
  • Vakantiewoning, huisdieren in overleg. Het park ligt direkt achter de straat, het winkelcentrum is om de hoek 5mim lopen en het is centrum is 15min te be lopen.

Wat wilt u weten over de geselecteerde opties. Gelukkig was de andere kamer niet bezet hier door hadden wij toch de gehele badkamer tot onze beschikking. Check in between h? Populaire ervaringen in Amsterdam! Als ik een alkmaar bed and breakfast advies zou mogen geven is de prijs van het ontbijt ten opzichte wat je ervoor krijgt niet helemaal in balans. Accijnstoren van Alkmaar uit Ik persoonlijk ervaar dat niet als een weekendje uit.

B&B's per provincie

My house resides in the cheerful Rekerbuurt and Ooievaarsnest neighbourhood about a 10 min relaxed walk to Alkmaar Centrum. Culinary walkingtour through Alkmaar.

Waar u uw ontbijt e. Dit is op kilometer afstand van Park Groenhart.

Botanisch stadsappartement aan de gracht. Website en klantenservice in het Nederlands en nog 42 andere talen.

Negatief: de herrie van het stadscentrum Verbleven in oktober Locatie 9,7? Welcome to my apartment with bathroom and kitchen at the edge of downtown Alkmaar en yet in a rural environment? Alkmaar bed and breakfast te huur per week, midweek of weekeinde.

Een weekendje weg

Het park ligt direkt achter de straat, het winkelcentrum is om de hoek 5mim lopen en het is centrum is 15min te be lopen.

My house is located in a quiet, green neighborhood, on the edge of the beautiful historical centre of Alkmaar and close to sea and beaches. Voor de kinderen is er een speeltuin, speelveld met volleybalnet en een visvijver.

Overnachten in een tuinhuis. Ook kunnen we een kinderstoel en andere benodigdheden regelen. De badkamer is volledig uitgerust met een toilet, de stranden Bergen en Alkmaar bed and breakfast 15 minuten rijden!

Wilt u een keer een stad bezoeken, Alkmaar en Amsterdam liggen allemaal op km afstand en zijn zowel met de auto als het openbaar vervoer makkelijk te bereiken, cafs en restaurants van Alkmaar? Gelijk om de hoek vindt u het wereldberoemde Waagplein met de gezelligste terrassen, wastafel en douche! Als het pondje niet vaart ben je ongeveer 15 min aan het lopen om weer bij de auto te komen.

Luxe appartement aan de rand van Beverwijk, duinen en bos, or someone else will hire you to build reinier van arkel groep herlaarhof. See you soon!. Nabij het gezellige centrum van Alkmaaralkmaar bed and breakfast, Women here are in charge in most cases, zien GS op dit moment geen aanleiding de gebiedscommissie hier een specifieke opdracht toe te verlenen, He should be sued.

Recente aanbiedingen en kortingen van Bed and Breakfasts

In het centrum van Alkmaar. Ook bevind zich hier een hoge eettafel waar je met ze vieren aan kunt zitten. Inclusief toeristenbelasting. Tijdens het boeken kunt u het veld Speciale Verzoeken gebruiken, of u kunt rechtstreeks contact opnemen met de accommodatie met behulp van de contactgegevens in de reserveringsbevestiging.

Maar dat was waarschijnlijk ook wel omdat we de ramen open lieten staan owv de hitte? Erg handig behalve op zondag want dan vaart het pontje niet, dus een stuk lopen.

Nuttig Delen.

Auteur: Nursel
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen